Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća pa živim u zemlji blagostanja, BiH.
swizza na aparatima
Samo u Bosni sve funkcionise odlicno,nema potrebe za protestima.
Srbija je ziva bijeda. Kod nas su zemlju porusili, opljackali, masakrirali i opet smo uspjeli stvorit bolji zivotni standard nego u Srbiji
Taxisti blokirali Bg, građani blokirali taksiste, 2 uhapšeno kaže Kurir, od ovog protesta neće dobit ništa sem da će posao CarGo-a skočiti za 20 posto samo zbog ove tuče sa narodom ..
Na hajr aBd :)
Djubrad teska ......malo vam aaa jeli olosu taksisticki ......☠️
Iduce sedmice moram u BG ,valjda ce prestanu do tad😂
Balvani opet u akciji
Ljuti se taxi gamad jer imaju konkurenciju. Kao ovi zaobilaze zakon, a to što je zakon proguran od strane taxi lobija da štiti njihov monopol nikom ništa.
taksisti se moraju pomiriti s cinjenicom da su se vremena promijenila, stoga bi im bolje bilo da se prilagode jer svojim protestom nece zaustaviti procese promjene koji se desavaju na globalnom nivou
Bio sam neki dan u Beogradu.Svaka čast onima koji protestuju u Beogradu,jer je smrad od fekalija nepodnošljiv.Valjda su u Srbiji navikli na taj smrad.
@BrojJedan1 ti jos drzis flasu pored wc solje da peres tu tvoju smrdljivu guzicu i ti nesto nasao da pricas o smradu.
Taksisti odavno štrajkuju, samo Pink taksi je uvijek dostupan.
Nisam znao da se u Bosni počela koristiti ekavica (delovi, predsednik)
@Juventus1986 a što ti smeta ekavica?
@HazariSuZlo , Naravno kao i svaki strani jezik ali nije ekavica službeni jezik.
Ma zaboli me eeeeeeee 😂
U zemlji meda i mleka, opet neki protesti? Čudi me...