Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito ovo ono, hebo vas Tito vise. Ne dirajte najveceg covjeka koji je ikad zivio na ovim prostorima.
Ja cijenim druga Tita i Jugu dan danas iako ne postoje vise ni jedno ni drugo. A jedino sto cijenim danas a da postoji je Marihuana, od svega ostalog mi se povraca.
@pravda ...legenda si :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
koje su ovo gluposti, mogao bi i ja reci. MOj pradjed je trazio azil u Juznoj africi 1901 godine. PS: ONI SU SE SVI BOJALI TITA a sad su nasli lajat kad je covijek umro ( cak nakon 30 i kusur godina nasli pricat nakon njegove smrti. ZIVIJELA JUGOSLAVIJA
britanci se bojali tita hahahahahahaha
tito jugoslavija, dvije vrlo mrske riječi, odvratne
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
CIca Drazo ga bio stero u cosak, mamu mu *** komunisticku.
Ovu knjigu kupujem..
Da. Tito je u stvari crnac, a Obama je autohtoni Irac.
Pa Britanci su najveći prevaranti u diplomaciji, kontraob.službama i trgovini. Svaka im je laž. Svaka čast narodu sa britansih sotrva, ali one koje su izabrali isti kao i naši. Naročiti podkupljivi. Zašto ne iznesu u javnost šta je sve korumpirano u VB i šta su uradili u svjetu.
posto vidim ovdje da su hrvati i srbi kontra tita...a muslimani pola-pola volio bi da znam koji podrzavaju lik i djelo oca naroda i narodnosti bosanci ili bosnjaci?
U prvoj rečenici griješiš avlijo.
u pogledu cega?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbi pokušavaju demonizirat tita da savjest manje boli. A mi 6 je stvarno povjerljiva organizacija. Što bi volijo znati ko je koristijo hemiske gasove u siriji. Kome je to dobro došlo. Tim nema svetinje, nego samo profit
"koristijo"??? "hemiske"??? "tim"??? Ti si očigledno išao u školu mnogo poslije Tita i SH-HS jezika..
Nije se Tito nikog bojao ali je bio pametno razuman da ne vjeruje ni Britancima ni Sovjetima. Dobro se znaju planovi ucestvovanja Britanije i Sovjeta o podjeli jugoistocne evrope poslije drugog s. rata! I na kraju Tito je uspio sprijeciti invaziju Sovjeta u Jugu jedina zemlja u tom periodu koju Sovjeti nisu legalno okupirali. Zato Tito svaka ti cast!!!!!!!!!!
Srpska novija istorija...izmisljotine, lazi i fantazije.
sta rece i osta ziv *nije siguran u to koliko je ova informacija provjerena i pouzdana.*:))))
Doziraju Britanci - neće im se više u bilo kakve ratove. Ostali su bez prirodnih resursa a i ljudski im se veoma brzo mijenja i vjeri i u boji.
nek se gone u 100 p m. oni i rusi su ista govna. gledam dokumentarac gjde su staljin i cercil podijelili istocnu europu i balkan po svojim potrebama. jugu su podijelili 50/50. malo im je stari pokvario planove al se bojim da nisu odustali od istih s pocetka devedesetih pa na ovamo.
Niko meni ne može reći da Tito nije bio jedan od rijetkih osoba koje su uspjele da vode uspješnu državu. Titu ostavite na miru. Samo zato što smo sve s*** nakon što je on umro ne znači da išta smijemo govoriti protiv njega.
...znaš ti balkanski mentalitet...nije kriv ko je rušio, nego onaj koji je pravio...
...ja se nažderah mesa u titinoj državi...a ni oko mene nije falilo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kljucno: Petrović nije mogao da potvrdi ovo jer nije siguran u to koliko je ova informacija provjerena i pouzdana. Iliti "Serem gluposti da prodam knjigu".
E moj Tito ni u grobu ti nedaju mira...
nisi cuo da je to seselj rijesio glogovim kolcem :))))
glogov kolac čeka šešelja i miloševića, donekle i kučana.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ja bas htio u svicu na azil sad nema sanse da dobijem
Hahahahahaha, a niko ne gleda sliku? Tito ovo negdje doso u Bosnu dok su harali "mladi muslimani" i nevidi sa bine da smo mu podvalili mjesec kraj petokrake.
...tito u turskoj...
Pa jbg, na svakom komentaru neko nas proziva turcima ili poturcima pa onda smo dakle i mi "turska" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drug Tito za vrijeme posjete Turskoj 1954. Pored njega su predsjednik Dželal Bayar, premijer Adnan Menderes i Ministar vanjskih poslova Koča Popović. Mislim bolje napišite nešto o stvarnim događajima koji su obilježili jedno vrijeme, umjesto ovih petparačkih gluposti o azilu u Švicarskoj. Tito, Bayar, Menderes i grčki kralj Pavle su tih pedesetih, možda jedini put u njegovoj istoriji ,od Balkana napravili oazu mira i prosperiteta....
EH PA KAD BI TI IMAO DANAS PUBLIKU ZA OVO STO SI NAPISAO MI BI ZIVJELI PA NESTO KAO AUSTRIJANCI DA NE PRETJERUJEM KAO NIJEMCI. TO STO NEMAS PUBLIKU JE RAZLOG STO SMO DOZIVILI TO STO SMO DOZIVILI I STA CE SE JOS DOGODITI STRASNO JE I POMISLITI
...publika je preselila u crkve / džamije...tako da su upravo i dobili ono što su zaslužil...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)