Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poruka za Pavlovica...srednji prst materi pokaž,i.ne možeš ti voljeti Sarajevo više od mene(nas). Sejacino primitivna. Navijaci za svoj novac, i nerve koje godinama kidaju, imaju pravo i da ti ironicno skandiraju i aplaudiraju. Ti kao profesionalac, nisi smio onako prostacki reagovati, pa da si i Lav Jašin. Jer si prolazan...a ja cu voljeti svoje Sarajevo i nakon ovih 0:8, kao što ga volim vec pet decenija. Idiote bezobrazni...
0:8 kod kuće izgubiti 😂😂😂😂😂😂😂😂
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Mirsad Hadzikadic #MH2018 - https://www.youtube.com/watch?v=cXosZ0YCiB4 #pravipredsjednik
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Like i glasam za onog Amerikanca
Mirsad Hadzikadic. Jedinstvena prilika na ovogodisnjim izborima. Da nesto promijenio. Znaci. Dajmo glas covjeku koji je nezavisni kandidat. I koga niko ne gura. Covjek iz naroda.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Posjete na = > > www.Hotmiss.top
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Hadžikadić pozvao bošnjačke kandidate za stol da se dogovore o zajedničkom nastupu, oni bježe mi od debata, ne smiju se susresti sa njim - https://mirsadhadzikadic.ba #MH2018
ODBIJAM BITI ČLAN I JEDNOG KLUBA KOJI BI PRIMIO MENE KAO ČLANA
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Napokon! Imamo priliku glasati za člana naučnog vijeća u USA profesora HADŽIKADIĆA. Neki kažu: 'Ne želim Fahru, pa ću glasati za Šefika.' Drugi opet: 'Neću Čovića, pa ću glasati za Komšića.' DOSTA!!! Kada ćemo prestati da glasamo PROTIV i početi da glasamo ZA? GLASAJMO NAPOKON ZA NAJSPOSOBNIJEG!
🇧🇦🇧🇦 Jedini istinski nezavisan kandidat koji može sarađivati sa svim probosanskim opcijama, čovjek koji može biti katalizator pozitivnih promjena u BiH je Mirsad Hadžikadić! #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Napokon! Imamo priliku glasati za člana naučnog vijeća u USA profesora HADŽIKADIĆA. #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Jedini kandidat za Predsjedništvo koji nikada nije ni jednu jedinu marku uzeo iz budžeta je Mirsad Hadžikadić. Neki kažu: 'Ne želim Fahru, pa ću glasati za Šefika.' Drugi opet: 'Neću Čovića, pa ću glasati za Komšića.' DOSTA!!! Kada ćemo prestati da glasamo PROTIV i početi da glasamo ZA? GLASAJMO NAPOKON ZA NAJSPOSOBNIJEG!
💥💫 Naprijed profesore. Samo naprijed! I moj izbor je ovaj Mirsad #novaBiH
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
Nece Crna Gora u Eu..mi zajedno Sa Srbima Makedoncima i postenim Bosnjama. pa i sa Gorancima hebat cemo siptarskoj marvi mater pa preko prokletija za Indiju..Siptari na Kosovu su indijski otpad dovezen sa brodovima u 18 stoljecu..Zajedno sa bosnjama iz sandzaka Tuzle mOstara Kladuse Bihaca hebat cemo siptarsku mater za vjeke vjekova..Neka je vjecna Crna gora i Srbija, Blazo, iz Bara.Siptari crno vam se pise , gotovi ste.
O iskrama: https://www.youtube.com/watch?v=21JzyB92cHU Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN #ijasamiskra
Narode, jedini izbor je profesor Hadzikadic. Nemojmo tjerati omladinu iz Bosne trbuhom za hljebom birajuci stranacke poltrone. #ijasamiskra