Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje ce najbolje proci Hercegovci.
Dok je tkz. rs mi Bosnjaci nemamo sta pricati sa srbima, osim preko cijevi a sto su cijevi duze i sire to bolje. Ko misli drugacije isto komunikacije samo preko oluka.
pa oko ulaska jedini mi se trebamo zabrinut,svima su vec vrata siroko otvorena
Šta misliš da budeš predsjednik države kojoj neznaš gdje su joj južne granice. Zamisli da si predsjednik države koja je svake godine za cca 15% manja. Zamisli da si predsjednik države u kojoj je glavni kulturni autoritet Nemanja Kusturica. Jeli ono bješe Nemanja? Joj zamisli da najvećem kulturnjaku ni ime neznamo!
ti si bas odlepio
sto ste bre toliko ljubomorni na srbe da vas pitam? :) zato sto smo par puta bolji od vas u svemu ali u svemu od demokratske drzave, pravne drzave, manje kriminala,razvijeniji a bre pa ljudi ovde misle da je Sarajevo mahala, ja pokusavam da im objasnim da nije bas mahala, ali da je tu negde ;) keve mi.
srbi smrde...
Sikter...!!! REVIZIJA TUZBE PROTIV NAZZI SERVIJE...!!!
Cettnik...!!! i jedan od najvecih neprijatelja nase domovine, Bosne i Hercegovine....!!! Licemjer i licni cuvar servskog monstruma srratka mladica kolljaca...!!!
KOLIKO SRBI IMAJU SREBRENICA-JASENOVACA; SAMO O NJIMA NIKO NEPRICA PO SVJETU
Jel jos neko dobio fridge pun kinder milch-schnitte? o_O :)
bas ce hrvati srbiji pomoc,ako budu kome pomagali to ce biti bosna.