Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volim tadica jer me yebe ko sto me niko nije yebao!!!!!!kakav muskarac,kada samo mislim o njemu pica vlazi ko luda,uh!!!!!!!!!!!
DJE STE?
Cuj o ekonomiji isli na savjet Ljube Tadica sinu. Svasta. Ovaj novinar je lud. Ovo je bilo KARDJORDJEVO NUMBER II.
sto se vole trebali su se i zveknuti
Kosovo NEZAVISNA DRZAVA
Ako ovaj nastavi da ih vodi ono malo Hrvata sto je ostalo u BiH moglo bi da nadrlja. Kako se situacija razvija mogle bi se obistiniti one rijeci kardinala Puljica, Hrvati uskoro nece biti konstitutivni narod u BiH.
ha ha, bice bosan cijela iz tri dijela.....:)
Nije lahko seljaka prevariti...Lukava je to balkanska zvijer...Da tadic ne ispadne H E B A N..
ne znam sta ce Tadic medju ovim papcima... On je pravi gospodin...Vjerovatno ce ih debelo N A G U Z I T I..
A što niste poveli jednog loj avca ? Sad će se ja dni istraumirati.
Phaeton nije mogao upaliti, bilo je malo hladnije jutro Samo da mi je znat je li ko pokupio papirne maramice sa novim mapama BiH...
Ej ja se izvinjavam sto sam zakasnio na sastanak ! Gurao sam ficu, ali nikako nije upalio ! Sljedeci put cu krenuti na put ladom obecavam !
Mislis NA NARUSAVANJU BiH!?
\"bilo je riječi o političkoj i ekonomskoj situaciji u BiH i RS...\" Fakat susjedi ....
A ja?