Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO DA SE POKKAKIM NA SVE KOJI MRZE MUSLIMANE...!!! PRIJATNO...!!!
HEBBO TE KREPPALI MONNSTRUM MILOSEVIC HINNJO HRICANSKA FASISTICKA I PERFIDNI SERBSKI TERORISTO...!!! Tadic i serbija ===TERORIZAM...!!!
E moj Tadicu, ajde konacno priznaj to Kosovo i uvedi Srbiju u EU prije nego sto pocne jos jedan sukob na ovom Balkanu. I onako mu odgovara da sjeverno Kosovo ostane van Srbije posto bi narod koji zivi na sjevernom Kosovu vecinom glasao protiv Tadica na sledecim izborima. Realno, ti na sjevernom Kosovu trebaju dobit neku regionalnu autonomiju, i to samo ako albanci dobiju svoju etnicku autonomiju gdje se nalazi Preshevska dolina. Onda bi i mozda za nekoliko godina nasao neki kompromis koji bi omogucio dogovor izmedju srba i albanaca oko razmjene teritorije, ali se to trenutno ne moze postici dok se ne stabilizira situacija na sjevernom Kosovu i Preshevu. I onako cemo imati svi zajednu buducnost kao clanovi EU. Ovo je 21. stoljece ljudi moji! Dokle mislite da NATO trosi svoje vrijeme i novac zbog toga sto bi neki primitivni Balkanci ratovali beskrajno. Vrijeme je da Balkan postane dio EU civilizacije.
Borise........... ćehra ti govori sve... MRKA KAPA
Zanimljive politike brato mili.Potrebno slobodno kretanje strancima,pod uvjetom da ne prevoze Albance na njihovu granicu,hoce ko bejagi mir,ali ovi nesmiju doci na svoju granicu,pa kakav onda trazis mir.Mislim da te niko nece pitati za granicnu sluzbu to je gotova prica
naravno da je priznao samo se morao malo opirati da ispadne boss
SJEME SE ZATRLO OVOM PLACENIKU ILUMINATA !!!
Uh sad će @tambura - SRBIII SMRDEEE, GENOCIDNI NAROD, bla bla.. Nemoj @tambura svega ti, ako nemaš nešto pametno. Sad ozbiljno. \"Tadić: Potrebno je omogućiti funkcioniranje na granici\" ???? Kakvoj granici? Je li to Tadić napokon priznao granicu?