Ambasada Grčke u Beogradu
0
Tadić osudio bacanje Molotovljevih koktela
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grupa mladih Makedonaca, nakon Madoninog koncerta na Uscu.
Pa nije bas da nemamo na koga da udaramo. A gdje su nasi Bosnjaci koji stoljecima trpe tu urodjenu agresivnost srpskog naroda? Kad si vec dao svoje strucno misljenje o srpskom narodu, kako si zaboravio da mi imamo vas da ugnjetavamo? Vi ste uvijek lak plijen. Miroljubivi, goloruki i naivni k\'o djevojcice. Sve sama nevinasca.
Dobro si mu rekao!! :)
AKADEMIK: Vidim ti to sve fino velikim slovima jer nisi jos savladao ono gdje ide veliko, gdje malo. A to sto Srbi sad na Grke idu ocrtava samo koliko je taj narod (ne svi, ali veliki dio) pun neke interne agresije. Na kraju krajeva, opste je poznato da kad nemaju na koga, onda sami po sebi udaraju.
@grupa grckih anarhista je uradila samo ono sto u Grckoj redovno radi jes, jedva cekali da odu u Srbiju da bacaju koktele...
...I OPET CE,I OPET CE...AKO BUDE SRECE...!
ZA BACANJE MOLOTOVLJEVOG KOKTELA JE ODGOVORAN TERORISTICKI OKOT IZMETSLAMSKE SEKTE POZNATOG INTERNACIONALNOG PEDOFILA I TERORISTE REISA CERICA KOJI JE LJUT NA GRCKU JER NE DOZVOLJAVA DA SE PRAVE DZAMIJE U KOJIMA SE REIS CERIC NASLADJUJE GUZAMA SVOJIH PETOGODISNJIH DZEMATLIJA
kakvo je ovo vrijeme doslo, srbi na srbe krenuli...ccc
Nisam ja Aljaha mi baciljo koktelj....
Poslije koncerta Madone na kojem je bilo svijeta iz citavog regiona, grupa grckih anarhista je uradila samo ono sto u Grckoj redovno radi !