Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tadiću. glup si ko konj. zar nisi skužio da vaš ulazak u EU ovisi o hrvatima. ako mi ne vjeruješ, pitaj angelu merkel.
cigani, nije vam ovo trebalo. sad će vam tek hrvati j.e.b.a.t.i. matter opančarsku.
Tadic nije ni S od Sarajlije. On je slucajem okolnosti rodjen u Sa. Najpoznatiji Sarajlija je trenutno EDIN DZEKOOOO
VISE SAM ZA ONU OD HALIDA BESLICA POLJEM SE SIRI MIRIS LJILJANA
Prokleta je zena ta sto razdvoji druga dva jednom sreca, jednom tuga nemam nikog, nemam druga Hajde druze da pijemo da se opet veselimo za trenutak da je barem mi zaboravimo Hajd\' lagano digni casu da zapjevam onu nasu rane peku, rane bole dva jarana jednu zenu vole hej zalosti hej Gledam starog druga svog hladnog srca ranjenog sa njim zena plave kose a oci nam suze rose Hajde druze da pijemo da se nocas veselimo za trenutak da je barem mi zaboravimo Hajd\' lagano digni casu da zapjevam onu nasu rane peku, rane bole dva jarana jednu zenu vole hej zalosti hej Idi druze, idi s njom srusila je i moj dom al\' i tvoj ce ljubav njena prokleta je ona zena
TAMBURA, mamu ti natamburam!
Jadranka kriva za sve Jaco, Jaco...
Ma nema veze.....ima zato da im Dragan dovede vrhovnog pastira Mileta....taj ionako voli sve sto je srpsko breeeee !!!!! SIKTER
blago hrvatima jedino ova pogan kod nas dolazi
Normalno da nesmije otići u Dubrovnik, kada su ga granatirali i razarali obečavali su da će, pazi idiotizma, da če sagraditi i ljepši i stariji Dubrovnik. E, pa sad, ako je to moguće a nije moguće, Tadić se stidi, a možda i ne, izjava svojih vojvoda.
ma to se tadic boji da josipovic ne sporvede nad njime oluju 2 :P
DON\'T FORGET VUKOVAR AND SREBRENICA...!!! N E V E R...!!!
BIJJEDO SERVO-SERBSKA PA VI STVARNO MISLITE DA STE NEKI FAKTOR U EVROPI I NA BALKANU...?!!! G E N N O C C I D A S I...!!!
VID VID Licnog cuvara monnstruma srratka mladica sto se naljutio...?!!!
s ovom seljačkom gestom, tadić može prekrižiti ulazak u EU za narednih 20-ak godina.
@sastrane nije objavila, ali je to podmuklo uradila u Hrvatsku i BiH, ali je i pop*usila!