Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Femicid je ubijanje nekoga isključivo iz razloga jer je ženskog pola. Ne u afektu, ne u kućnoj svađi ne iz bilo kog drugog razloga. Međutim sad je u modi da se sve zove femicid. Razlog je da je to globalističke agenda i da su iz NVO plsćeni da to rade. U stvarnosti ne znam ima li u nas ijedan slučaj femicida, na Zapadu koji nama dijeli lekcije svako ima mnogo više.
Prvo naučite šta je femicid, ruljo. Ubijanje nekoga u afektu NIJE femicid.
A kad ćete nekome pisati od ubijanju palestunskih žena? Nikad, zato što vas finansiraju amerikanci. Vi ste izmanipulirane za nečije interese. Ali nemate dovoljno pameti da to skontate. Zato bolje vam je da ćutite
Žene prvo moraju sebe čuvati. Dakle, prvi put kad vam se ucini da niste sigurne pored trenutnog muskarca, ostavljajte to jer i niste. Instinkt nikad ne vara. S druge strane, toliko je divnih i pažljivih muškaraca i nije fer ova etiketa koja se nameće našim muskarcima.
imal gdje one čifutske rospije Safeta obhođaš,majku joj? pogledajte joj profil na fb,da vidite kako žali čifute.kaka je to nesorta iz Njemačke integrisana ьалиука
Podrska 👍