Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da zive gdje mi zivimo ne samo da bi postali antivakseri nego bi se sludili od pokusavanja doci do normalnog zdravstva, normalnog zivota itd. Pedijatricu kad pitas sastav vakcine, porijeklo i nacin skladistenja gleda te ko sam djavo a tek kad je pitas da djetetu uradi detaljne pretrage da vidimo da dijete nije alergično, da nema povisen crp, da uradimo urin i krvnu sliku kaze da je sve to skupo. Boga mi ko da sama placa, a ne mi roditelji doprinosima. “Odoka” je kod nas medicina.
Antibiotik za sve.Haha malo grlo evo sumamed a nista virusna infekcija
a ko je to od nasih roditelja pitao koja je vakcina, od koga je , sastav itd ....kakite previse
Potpuno netacno... U socijalizmu se za manje od mjesec dan cijepilo 20 miliona gradjana protiv Variole. Povjerenje koje je tada postojalo u drzavu bilo je vece nego li samih Njemaca u njihovu. Samo toliko!!!
Zapadnjacima je neshvatljivo da jako veliki dio tranzicijskih zemalja ima skolstvo, sudstvo i zdravstveni sistem na puno nizem nivou nego u vrijeme socijalizma, i to desetljecima kasnije! Cijela regija je primjer za to.
Cuj leglo?! To je naziv za životinje. Tako se jedan dio poreznih obveznika degradira na nivo kada se moze javno i privatno unistiti bez posljedica.
Ovdje ni čokolade i deterdženti nisu isti kao na zapadu, pa zašto se čuditi da se sumnja i u vakcine.
Novinari su da izvještavaju, a ne da sude. Osim ako su dNovinari kao ovi iz DW.
Hoće se oni svi vakcinisati, samo ih dadnes petobanku i sok od marku.
Glupi Bošnjo navalio na Vučićeve vakcine, a samo 30% Srbije hoće vakcinu ostalima se mora platiti ili natjerati ih pod prijetnjom zatvorom.
Vjerovatno slijedi nova Vučkova velikodušnost i poklanjanje još vakcina kojima ističe rok.
srbija je leglo antivaksera, ali ne samo antivaksera nego svakakvih sektasa i teoreticara zavjera. napravili su problem cijelom balkanu jer su vrlo aktivni na internetu. pa vi ovdje na klixu imate ljude koji pricaju da je biden pedofil koji iz djece izvlaci adrenohrom.
Preživjeli smo mi i gore hahare, pa ćemo i vašu vakcinalnu agendu. Eugeničari prokleti bili!
Iako je moja prva pomisao, nakon što sam pročitala članak, bila da je NZZ u krivu, kad pročitah komentare ispod shvatih da je članak mila majka u odnosu na stvarnost.
Da, i ja mislim da su pretjerali. Na svu srecu nemamo mi ni 25% idiota spremnih da se vakcinisu.
https://odysee.com/@TheCoon:b/Poziv-Na-Budjenje:f
ma ja, mi antivakseri kojima EU salje vakcine na kapaljku a koje smo platili....
Čak i kad je vakcina bila vakcina, 15tak doktora koje znam nisu cijepili svoju djecu, osim neki protiv tetanusa. Ali nisu smjeli o tome javno pričati. Sa ovim ,vakcinama' je isto, čak i gore... Doktorima je lako lažirati vakcinaciju, a drugi neka boluju.
Samo totalno umobolna osoba moze primiti vakcinu, to uopste i nije vakcina nego genska mutacija, vakcina se pravi od 10 do 15 godina a ovu napravili za par mjeseci, normalno da nije uredu i da je otrov i pticama na je grani jasno..
Da ne radim u bio engineering, u vecoj Cikaskoj bolnici, i povjerovao bi tim nebulozama sto pises, moj ti je savjet fokusiraj se pametnijim stvatima u zivotu, a ne pretrazivanje Google I sirenje lazi..
mi vjerujemo u torabija i drzanje 2l vode iznad glave
dodje limar,pekar ili tesar i prica da je korona zavera a vakcinacija nacin da nas cipuju.hehe.idi u p.m i radi svoj posao.u sredu se revakcinisao fajzerom i nemam nikakvih nus pojava.
Polahko...
Srecom jos mislimo svojom glavom i mozemo odluciti sami za sebe. Vakcine se testiraju po 10 godina. Za ovu jos uvijek ne postoje podaci o nezeljenim efektima nakon 3,5 i vise godina. Teze mi psihicki pada mogucnost nuspojava, nego da dobijem covid ponovo (nisam imao niti jedan simptom)