Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smije vishe Duduk krochit ni u CG, imo je neki bizmis sa Marovicem!
e tako to ide..pokusao si da razvijes samostalan ''biznis'' a Milu to nisi prijavio...sad ces imati vremena da razmislis i poravis svoje ponasanje
Ako neko ima vremena i moze da mi odg na ova pitanja, kratki odg. Potrebno za fax bio bih zahvalan. Hvala. 1.Da li se trudite da delujete šarmantno i inteligentno? 2.Da li lažno prijetite samoubistvom? 3.Da li ste često jako nervozni? 4. Da li se ljudi mogu osloniti na vas? 5. Da li je vaš seksualni život trivijalan i bez emocija? 6.Da li se kajete ili stidite? 7.Da li se često ponašate asocijalno bez razloga? 8.Da li loše procenjujete stvari i ne učite iz prethodnih iskustava?
MajkinDebil 😚