{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sveštenici iz BiH uhapšeni zbog ilegalnog boravka

S
9.6.2011. u 10:51
0
27
Sveštenici iz BiH uhapšeni zbog ilegalnog boravka
0
Sveštenici iz BiH uhapšeni zbog ilegalnog boravka
Pivski manastir
Crnogorska policija je prilikom kontrole vjerskih objekata u nikšićkoj opštini pronašla pet državljana Bosne i Hercegovine i tri državljana Srbije koji nisu imali uredne boravišne dozvole.
Prema pisanju podgoričkih "Vijesti", u Pivskom manastiru policija je pronašla O. K. koji boravi na teritoriji Crne Gore od 2004. godine i V. K. koji tamo boravi od 1999. godine, a da za to vrijeme nisu prijavili boravak.

Za državljanina BiH D. R. koji vrši vjersku službu na teritoriji opštine Šavnik, kao i za njegovu suprugu J. R. također je ustanovljeno da borave na teritoriji Crne Gore bez prijave boravka.

Policija je u manastiru Sveti apostol Luka u Župi zatekla B. R. iz BiH koja u Crnoj Gori boravi od januara 2011. godine, bez prijavljenog boravka.

U manastiru Podmalinsko kod Šavnika pronađene su dvije državljanke Srbije - K. V. koja boravi u Crnoj Gori od maja 2009. godine i J. M. koja je tu od oktobra 2010. godine, obje bez prijave boravka.

U razgovoru sa starešinom manastira Sveti apostol Luka R. N. policija je, kako se navodi, saznala da u tom vjerskom objektu boravi još pet državljana Bosne i Hercegovine, dva državljanina Srbije i jedan državljanin Slovenije.

U manastiru Zagrađe policija je našla P. S. iz Srbije koji u Crnoj Gori boravi još od od 1999. godine, a da za to vrijeme nije prijavio boravak.

"Svi su privedeni ovlašćenom službeniku za vođenje prekršajnog postupka područne jedinice Nikšić i njima je izrečena mjera opomene uz plaćanje troškova prekršajnog postupka od po 30 eura", navodi policija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: