Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e to je hrvatsko ugostiteljstvo. usluga nula bodova, a sve znaju jako masno naplatiti. uzas
Jao onaj kaze ide u anataliju onaj u albaniju onaj u crnu goru a ja kad odem na jadran sa svih strana ori alo jarane, babo itd. Nema pozitivna komentara kad se ne vidi ime i prezime sto je naravno i stvarno misljenje. Ja da toliko serem na neku drzavu ili neki narod nit bi isao u tu drzavu raditi nit bi isao na njeno more..
Prosijaci i sinovi. To su Dalmatinci.
MONTENEGROOO❤❤❤❤❤🌅🌅🌅🌅✌
Hrvatski turizam je fuj.
Daj samo para da ugrabe preko sezone a nedaj boze da sta uloze i poprave ,jbte sta izdaju dole ni za cumeza nije
Probudila se, povratila u krevet, vidjela nema muza i kaze poslije toga odma opet zaspala? A ustat ocistit to? nakon drugog puta provjerit gdje ti je muz?
Dobili su more, ali ne i mozak