Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ma nemoguce misija...
Za praćenje porodica su ti potrebna sofisticirana sredstva, ovo je odradila kavačka mafija uz oomoć bie po starom receptu iz yugoslavije...ubijaju škaljarce i tako prave prostor za vučićevu režimsku mafiju kavčane...ovo svi u srbiji znaju al glasno ne smiju da govore ode glava 😎
Zene mafijasa su gore od samih mafijasa. Svjesno prave djecu, odgajaju.ih i zive od mafijaskih para, provode se po svijetu ali su samo supruge.
Opet imaju više morala i etike od političara, imali su im i žene i djecu na meti u svakom trenutku a nisu ih dirali iako su im možda mogli tako i više naudit.
@boshniak Dobro je najveća moralna vrijednost. To je ljudska osobina koja odgovara biti čovjeka. Čovječnost je dužnost svakog pojedinca, uslov dobrog života. To podrazumijeva saradnju sa drugim ljudima, dijalog, ljubav i dostojanstvo osobe. Stvarno nevidim ništa moralnog u činu ovih ubica.
Nemoguća misija !
Ubijeno 50 ljudi za sada
Ovaj klix bukvalno kopira tekst sa portala kurir.rs.
vidim sposobna i njima policija, nem ogu naci gdje su stanovali a ne da ubice pronadju
Face off !