Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno u Švedskoj azijati ,afrikanci i arapi bacaju bombe bombe po Malmeu ,prodaju drogu i masovno siluju evrope zene(citaj švedanke) http://pandora.kreativisti.org/banda-imigranata-koja-je-silovala-zenu-u-svedskoj-trebala-bi-se-naci-na-sudu/ Posjetite i lajkujte : http://pandora.kreativisti.org
Pa to je u Vojvodini. Ucinilo mi se da spominju Srbiju.
U Karadjordjevu je bilo u planu 0%.
kmeeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eh čuj komentara, pa šta bi gospođa sa Balkana rekla da su vam zapadno evropske države izbjeglicama podigle zid devedesetih i vraćali vas sa djecom u naručju u rat? Sad najviše blebeću i protive se oni koji su i sami kao izbjeglice otišli u zapadnu Evropu a sad su se tobože uklopili :-)))