Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav iz bosne. zbog vas smo debelo platili cijenu svi u ex yu a sad gospodo crkavajte
vratite ljubljansku banku štednju p.e.d.e.ri
Scilla Kod nas se zna samo koliko je RS duzna.... Realno, kada je izvucen spoljni dug FBIH....i gdje je 7 milijardi lado pomoći i ima li kakve kamate da se vrati od toga??? samo me interesuje...
Pusti tu priču,mi znamo kolko su koruški konjužari nama dužni i vratiče nam sve makar nam njihovi unuci (tj naši praunuci) vračali
Ne moze se porediti ono sto se smatra siromastvom u BiH i Sloveniji. U BiH siromastvo znaci da nemas ni za hljeba i zivis u trosnoj raspadajucoj kuci. U sloveniji siromaštvo znaci ne imati para da odes recimo u tunis ili egipat na 10 dana, ali mozes recimo otici za vikend u hrvatsku. Zimi ne mozes otici na skijanje u francusku ili svicarsku, ali mozes na pohorju. Ne možeš si priuštiti da izlazis svaki dan na pivu ali opet imas dovoljno hrane kod kuce. Zivim u Sloveniji i znam da je tako. Prbolem je sto su slovenci naviknuli na raskos kojog su imali krajem proslog stoljeca, pa im se ova kriza cini kao kraj svijeta, a u stvari opet normalno zive i mogu uzivati u zivotu, samo ne mogu si priustiti sav luksuz koji su prije mogli. Ne zelim da branim sloveniju ali tako jeste. I jeste slovenija dosta zadužena, ali barem zna koliko je duzna. Zna li se koliko je bosna duzna? Nikad takvu informaciju nisam procitao u nasim medijima. Ne zna jer niko ne smije ni da kaze.
eto janezovaca da rade u BiH na autocesti kolika im je kriza :D
Provirili ste iz memljivih podruma, ha gmazovi udbaški, glumite revolucionare 20 godina nakon agresije, mrzite više gore i dublje od če..tnika, nasladjujete se..gmazovi, patetični ste i odvratni
duvaj ga yu-nacisto
ma ne valja se radovati tudjoj nesreci li kad se sjetim onih petnaest eura za par kilometara autputa do Maribora...nek propadnu!
Na slovenskim granicnim prelazima glume gospodu a nemaju ni za kiflu!!! Ipak smo mi Bosanci i Hercegovci najbogatiji u regionu ali samo to niko rado ne ispoljava! Bosna 4 ever!
Iako nisam sklon radovati se tuđoj nesreći kad su janezi u pitanju napravit ću izuzetak.
Opet se mi glupe bošnje naslađujemo hahaha.... kao Slovenci propali, Grčka propala hahahahah. U Grčkoj ljudi još uvijek 3x žive bolje od nas. A mi umjesto da komentiramo stanje u drugim zemljama, bolje da se uhvatimo posla i napravimo pobunu ili neku javnu tribunu....
Ostace im samo Ljubljanski Pasaluk isto kao u Srbiji Beogradski. Samo nek se zahebavaju sa Bosnom. Eto sad nemaju za pastete ko ni vlasi za bjelog luka.
Glad, pa tifus, crna kuga i laganini u fosile.
sad lici na produzetak qrca.... tamo ustvari gdje joj je i mjesto....
\'Losi ekonomski rezultati\' ? Valja raditi a ne krasti po Bosni kao Ljubljanska banka i ostale cigojner-kompanije , dodje cica na kolica Janezi, sad travu pasite jer ste stoka.
nije dzabe titin djed bio slovenac.. doslo vrijeme da se poloze racuni ujka samu,onom sto je titi guro doloare u dupe