Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ala ih covjek ebe u mozak
Pravni fakultet u Sarajevu...treba njegovo ima da nosi. Kad tad.
Svaka cast :):):)
Ovaj sto je razotkrio laznih ustaskih i baliskih svjedoka nije niko. Još uvjek im vjerovatno odvazanja u ušima.
sesellj treba da tuzi i BiH, to jest muslimane samo i da trazi odsetu od 5 milijardi da rade ceo zivot da to otlate jer su pocinili medijski zlocin prema njemu
ocit primjer covjeka kod koga je inteligencija pogresno usmjerena.
Sudiju pod Hski sud....jebali jedan drugom matereshinu
@Vladimir71 Vaši "visoki "oficiri truhnu u svjetskim zatvorima a naši su oslobođeni optužbi i uživaju u Bosanskim ljepotama. Prihvatite da ste narod zla i kame jer ta drugo ne znate Bosanski krivoslavci.
Kada ti budes prihvatio da ste nastali 500godisnjim silovanjem srpskih majki, odvodjenjem srpske nejači u Tursku, nabijanjem srpskih gazda na kolac, sječenjem srpskih glava (Ćele-kula, jedinstvena u svijetu), da je 500 godina ubijanja Srba previse.... Ma kome ja pricam, ....
jesmo zlo. i bog je zlo za djavola tako i srbi za booooosnjojooooke
On je za nase desne susede MIT I LEGENDA jer od ovakvih i svece pravili
@Vladimir71 Atif Dudaković i Naser Orić su oficiri a "ovav" seselj je politički degenerik.
General Ratko Mladić je visoki oficir, ........ A Naser Oric zar nije policajac po zanimanju?
@bentoverbutt jedi govna objerucke do ramena
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ofo je pvavo smiješno..a još je smješnije kako se ovi šumnjaci nalože na nebuloze ishlapljelog cetnika.
Mozda se pravi srbi ne loze al ovi sto bi da su veci srbi od pravih, oni svrsavaju..ja kao clan osunecenih se takodje ne lozim.
Ma to je sudjenje najveca farsa.lik je samo zlotvor koji je lozio narod na zlocine a gdje su god ga pitali za koji zlocin ogradjivao se maksimalno..ustvari jedna velika kukavica i uspjesan manipulant.
Nevjerovatno je da se sudija izjašnjava o presudi koji za razliku od oslobađanja iz pritvora ne NOSI NIŠTA DRUGO PRIJE DRUGOSTEPENE presude. Koja je svrha ??? PA nije sud odugovlačio proces nego Šešelj. A kao nevinom koji mu je bio interes da sjedi u zatvoru , nego da dobije vremena da pronađe svjedoke tužiteljstva, da ih podmiti, zastraši ili jednostavno ubije, ko i svoje žrtve za vrijeme rata ! Vjerujem da će drugostepeni sud stati na stranu Šešeljevih žrtava ! Sada više nema odugovlačenja.
To ti za Orica govoris ili.....
@Vladimir71 Ko god primjenjuje navedene postupke dr Šešelja bez pisane dozvole autora je kriminalac koji krade intelektualno vlasništvo zaštićeno zakonima BiH ! SIPA prati, i djeluj !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
odes u Hag, razbucas to leglo medjunarodnih nistarija i hohstaplera kao buldozer stracaru, ismejes Ameriku, Nemacku i njihove kvazi sudije, na kraju ih tuzis i uzmes milione evrica.To mogu samo cetnici
I to pravi iskreni četnici :):):)
@Vladimir71 http://www.bhmagazin.org/wp-content/uploads/2016/03/Screenshot_1-30-608x400.png
Dželatu muslimanskog naroda hoće da isplate nagradu za ubijanje,silovanje pljačkanje i etničko čišćenje BiH. To je Evropa i njena pravda a za njih je svaki musliman terorista samo zato jer je musliman.
Nesto kao Naser Oric, ili Atif Dudakovic kada javno u kameru govori kako treba sve popaliti i pobiti....
Posto je Tribunal dokazao da je nula od suda i da mu tu glavnu rijec vode optuzeni predlazem odstetu od 100 mil € time bi dosao kraj toj komnediji od suda
@drinsky1 Samo u snovima Srbi su sica za potkusurivanje Rusiji
Sada bi napravi odobar potez da ih tuži za svaku stvar pojedinačno. Brdo para.