Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Zadra i iz Zavidovica u sred noci sudari nekih anonimusa se objave sa slikama dok solakove tzv nesrece sa motorom nigdje niti jedne slike da objave, a solak je javna licnost kriminalac teski. Dovoljno da se zakljuci kako je lazirana nesreca kako bi ga uklonili i sakrili ko zna gdje da niko ne zna gdje je pa se niti telefonom ne oglasava nigdje. Da ga nisu ubili?
Sreca,nisu nikog ubili!Osim sebe!
Evolucija odradjuje svoje.
Steta, u nekim slucajevima je bolje da roditelji nemaju para za auto ili da imaju malu opel corsu s kojom valjda ne bi trebao biti cejf divljati i trkati se...
@Psalm1 Uz višak para poraste i bahatost, ali ne i vozačko iskustvo, i onda kad sve to utrpaš u auto s viškom konja dobiješ ovakav rezultat.
Žao mi je ovih momaka ali bolje da se i ovako završilo nego što je slučaj Sanjin Sejfić
Na zalost glupost je pobjedila mlade zivote.
Necija djeca. Svaka mladost tako kad okonca je tuga.
Zlatna hdz mladež