Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci i tamo krkani za volanom kao i kod vas tj kod nas u Bosni.
alkohol cini oko 75% pogibije a naravno uz alkohol je, brza voznja, nepostivanje svjetlosnih signala i naravno znakova..kultura svakog vozaca da se krece svojom trakom i ne ugrozava druge u prometu tj od tocke A do Tocke B stici neometano i slobodno..zalosno je sto nam omladina gine bez nekog valjanog razloga o ovo ni krivi ni duzni poginu od strane manijaka, neodgojenog i nesazrelog vozaca..oi mi smo roditelji naravno ako nam neko kaze da nam dite vozi ovako i onako odmah mi ga napadamo kao da mi znamo sta nam dite radi kad nije pod nasom kontrolom..ovo je strasno i porodici poginulih sucut..
niskoleteci bolid... treba mu semafor nabit u pakas...
Roditelje koji puste djecu do 2h iza ponoci treba uhapsiti.
Drug vjeruj mi ako ti je sudjeno da pogines poginuces i u kuci
ma to su floskule onih koji ne zele voditi racuna o svom zivotu. Najbolje se onda baciti sa vrha zgrade i reci ako je sudjeno prezivit cu. Sudbina je dvosmjerna ulica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...rijetko i na autoputu vozim toliko...
Pa normalno kad tvoja lada ne moze ni niz brdo preko 70 ici
Eh, slijedećeg vikenda opet fino dajte djeci ključeve od auta.