Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se ovom čovjeku divim. On je uradio nešto što se meni danas čini totalno nemoguće. Od ovog zaostalog naroda je napravio naciju o kojoj se pričalo sa poštovanjem u svijetu. Sad od nas EU pravi europsku kinu, gdje ćemo da radimo za džabe, da im pravimo mobitele i automobile, samo da bi imali šta da jedemo. I kakvi smo, još ćemo im se zahvaliti na pruženoj prilici.
umro si prije 33godine,nazalost jugoslavije vise nema,a ljudi ti dolaze na grob da ti odaju pocast...to je sigurno zato sto im je bilo lose 100% dobro izet kaze:kada sam bio drug tada sam bio gospodin,sada kada sam gospodin niko sam i nista...
Tito je dobar fundament jedne zemlje napravio,ali kucu nije napravio kako treba. 1.Bosnjacima zabraniti ime bosnjak, te izmisljati Muslimani sa veliko m, srbin/hrvat (islamske vjere) i.t.d.... 2. izmisljati takozvani srpsko-hrvatski i hrvatsko-srpski jezik. ako vec onda jugoslovenski,da se i na bosnjake,makedonce,slovence,crnogorce misli... 3. ima jos nekih drugih sitnica.... inace sistem socijalisticke jugoslavije je bio u redu,makar kad se sa danas na balkanu poredi. ali nije mogla evropa, amerika i izrael to da gledaju,jugoslavija sve jaca i jaca, te u njoj sve glavne vjere koje zajedno u moru zive. smetalo bi njima da dzeko fatihu prouci prije ulazka na teren, dok kezman se preksrsti prije izlazka u kabinu.
E neimenovani izgleda da nas je ostalo jos par osoba koji znaju I smatraju to sto je bilo davnih 70-80 su bile najbolje godine.Sada zivimo rasuti po cijelom svjetu niko nas nebenda ni dva posto al bitno je da se u Dijaspori mozemo svi zajedno a u nasoj zemlji sjekirama se ganjali,topove vadili jedni na druge(vise oni na nas nego mi na njih) I sad kazu TiTO nevalja TiTO ovo TiTO ono... Poslije J...... Nema Kajanja.. stara poslovica Smrt Fasizmu Sloboda Narodu
Zahvaljujem se pokojnom Titu što me je u zimu 1960. i neke obradovao mandarinama iz svoje bašče na Brionima, ....pardon, Brijunima. Tada sam prvi put u životu okusio ovo mirisno voće. Po dvoje u klupama smo sjedili, ja rekoh Vesni VIDI TAMO, pokazujući prstom prema prozoru. Ona pogleda, ja joj maznuh jednu mandarinu,... Ciao Vesna i izvini, bilo je to jače od mene....Mirišljave mandarine. Spavaj mirno druže Stari, rastu i dalje mandarine u tvojoj bašči na Brionima,...pardon, Brijunima.
na titovom grobu cvijece se suši ,dzaba zalijevaju ,duboko su djubre zakopali
Komunisticko idolopoklonistvo. A tamo gdje svi isto misle (jednoumlje) znaci da niko ne misli (naucna teza iz teorija o upravljanju).Pa se vi zapitajte o svome "klanjanju" idolima...Komunista ti je kao vjernik fanatik samo se za razliku od fanatika klanja covjeku i nema pristup eksplozivu.Veliki su pobornici slobode govora u istoj ravni kao i Kim Jong-un.
Ne znam koliko dolazi na grobove Alije.Slobe I Franje.
da znas da je ovo sto si napisao zaista zanimljiv fenomen. predpostavljam da im ne dolaze zato sto su sva troica objektivno izgubila u ratu a gore od toga je sto su unazadili narode bar pedeset godina. ono sto razumijem je da dolaze slovenci,oni imaju najvece penzije pa si to mogu priustiti a i najbolje su zivjeli u yu na racun ostalih naroda ali nikako ne mogu da razumijem sta ce tu makedonci
Ne stavljaj Aliju između dva ratna zločinca, Slobe i Franje. Alija jeste bio loš državnik, ali NIJE BIO RATNI ZLOČINAC za razliku od ove dvojice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sabor ispranih mozaka pardon mozgova
redneck1 ........ime ti pristaje
tito je umro, jos da ove komunjare izumru i bice napretka
pravi primjer balijandera
Komunjare vuku sebi, ovi drugi sebi i svi stojimo na mjestu.
Dovoljno je reci da je bio uzor jednom Chavezu
druze tito ti si krao al si i nama davo oni kradu al nista ne daju :D