Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek ima 81. godinu i stvarno je glupo da mu država plaća putovanja po svijetu. Ako toliko voli da putuje, ima dobru penziju, pa neka digne kredit i neka ide gdje ga je volja.
najveca prevara od covjeka,90ih bio veliki hrvat,nadasve ustasha,palio hrvatsku emigraciju i pjevao s njima ustaske pjesme(youtube),sada ko veliki antifasist,6,7 godina izmislio nekakav ured predsjednika i iz njega izvlacio vise od pola milijuna..nek su ga protjerali..ubleha
mesicu: zbogom zauvijek !!! veselimo se !!! jedan bradonja manje !!!!
vremena se mijenjaju
Kako je on znao ugoditi svojoj stražnjici, a sve lafo fin, krasan divan... I njegovi čukununučići su finansijski obezbijeđeni. I drago mi je što je doživio makar ovu neprijatnu sitnicu (koja je njemu naravno preteško pala), jer je bio bijedni izdajnik zemlje koja mu je sve dala.
IZDAJNIK...COVJEK JE REKAO ISTINU.ON JE SAMO ISTINOLJUBLJIV ZA RAZLIKU OD TEBE I TEBI SLICNIH
@eumersaa Čiju istinu? Istinu svog džepa i silnih beneficija koje uživa cijelo vrijeme.. Istinu da se hvalio rušenjem SFRJ kojoj se zakleo na odanost i čuvanje integriteta! To je ljigavac, beskičmenjak, lažov, izdajnik, plaćenik i ništa više! A ti ga voli, kad za bolje ne znaš...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
@BobaBG70 hebem ti begeš i krsnu slavu pobjeguljo
Treba mu dati ured u našoj zgradi predsjedništva a izbaciti onu trojicu
Neka zamoli svoju koljacku druzinu iz Australije za malu finansijsku pomoc. Kao nekada. Da ne skapava na ulici, zmijurina ustaska.
@Boba70BG Pa bilo bi posteno. Uradio je za njih vise od Pavelica. Ova njegova nakaradna, zlocinacka drzava traje duze od one poglavnikove.
u stare dane doso tobe...jhha
kakvi su to rasisti! Oni misle da on nije dostojan jer je mozda cigan, iako im je pomagao, i najvise im je i pomogao, onaj Tudjman nikad ne bi bez njega uspio sa svim onim Srbima da se izbori. I bio je toliko hrabar da im kaze da ce biti zadnji predsjednik Jugoslavije. A sad mu ustase ne daju jer misle da su nesto bolje. Hrvati nisu naraod, oni samo natucaju bosanski jezik, nemaju humora kao drugi Balkanci i da je bilo srece, nikad ne bismo sa njima nista imali.
To je odraz i postivanja po najzasluznijem covjeku za samostalnost Hrvatske i uz Bogica Bogicevica najzasluzniji za izlazak iz diktatorskog rezima tadasnjeg balkanskog kasapina
Svaka ti čast što si rasturio komunističku srboslaviju koja je trebala postat velika Srbija.
Čimpaza kupi kofere i pravac Uganda odakle si i dotepao, čekaju te rođaci na svetoj planini gorila
U Njmačku kao izbjeglica Stipe , pa traži azil ! :)
Vazna politička licnost od ex yu, pa do danas