Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce dici kafu na 10€..
@hrisi-avgi ha slusaj u splitu i moze proc 10 e al kako ce pita biti u bosanskim selima 15 e??
Eto ništa ne vrijedi taj Split, bolje da ga u parking za Dubrovnik pretvore, da mu se digne cijena
@DarthBosniakInva6er bosnjacino racunali su samo ono sto je izgorilo,al da tebi sad ne objasnjavam kako maslinar nema ploda 7-8 godina,vinar isto,utjecaj na turizam u tim mjestima zbog izgorjelih borova....drz se ti svoje avlije i sehera ostavi se mediteranskog bisera!
Splite grade zao nam je sto vam se desilo, nadamo se da ce sva steta u tome biti...Ipak Hr je clanica EU pa se nadam da cete iz fondova bar dio stete pokriti... S postovanjem,