Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u cemu je ovde problem? Kada ce Njmeci, Austrijanci, Turci, Arapi...priznati naoruzavanje ostalih naroda.... Kakava glupost majko mila.
I šta je sporno?! Srbi branili Jugoslaviju koju su dva puta stvorili i teško zbog tog postradali. Da su bili svjesni fašistički orjentisanih hrvata i muslimana, na vrjeme bi pravili Srbiju!!!
Zasto Albanci svoje zrtve umotavaju u albansku zastavu a Bosnjaci u zelene carsafe. Jesu li zrtve u Bosnjaka ubijene zato sto su branili Bosnu ili su ubijeni sto su bili na Allahovom putu. Ako je ovo drugo kako to da cetnicima nisu smetali Bosnjaci u Sandzaku i nisu ih masovno ubijali (osim onog slucaja u Sevrinu). A ako su bili na Allahovom putu, kao sto to scenarij dzenaze upucuje, da li to daje opravdanje cetnicima. Dali se radi ovdje o smisljenoj podvali IZ BH da opravda cetnicima genocid
prvi put čujem đikana da kaže istinu!
nema goreg naroda od srba
spavaju po krmetnjacima
Sve smo ovo već znali.............SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
a jos ne znas da si poturceni izrod :(
@Tesla11 posrbice ti ne znas da u tebi tece turska krv , nije malo 500godina
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
PSotoji snimak Generala policije Jugoslavije Gračanina da je on nairužao Srbe. 1991 hravtska policija je uhvatila Arkana prilikom prevoza oružja, ali ga je na prijetnju JNA pustila. Svo oružje u BiH uključujući i 25 000 -100 000 metaka koje su pobili 8000 Srebreničana je isporučila Srbija ali i milion granata koej su pale na Sarajevo. Prevoz istih su nadzirali vojvode Šešelj, Nikolić, VUČIČ i POPLAŠEN , protib kojih Čovićeva tužiteljica ne pokreće istragu !
vidi ti sherloka holmsa
@Tesla11 NE samo Šerlok nego i dr Watson ! More video snimaka leži neiskorišteno, a BAkir se ćeše po guzici !