Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MALO!!!!
premalo
Peksini
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Malo godina robije ali ovo dokazuje nešto bitnije, da je Srbija učestvovala u svemu.
ERA DEKADENCIJE I LUDAAKA
Ovakve mini kazne donose samo jednuvporuku - ubijajte slobodno, necemo vam nista.
Haj'mo sad svi u glas: SUNCE SIJA, REVIZIJA... 🤩
CIA snajka CIA...
Lista svetosavskih zločinaca blagoslovljenih od srba i đavolje srpske crkve se svakim danom povećava, a evo sada je konačno pravnim putem dokazano da je srbija učestvovala, tako da genocidni ne mogu više da kažu kako osuđuju "sve zločine" a sutra da slave počinioce. Bošnjaci ako nakon ovog ne shvate ko su im komšije, neće nikada.
Samo 12.
Ovo nigdje nema! Dokazati-dokazano! Umjesto da ih osude dozivotno, dobili po 12 godina. Doduse stari su da prezive, na srecu. Stalno se istina stavlja u pitanje. Nitko ne otkriva stroj koji plasira lazi.Odkrijte ih.DOSTA vise.
Eto ih kući sutra u pretplati su 6 godina još će i fine pare kući donijeti
Za ovakve udruzene zločinačke poduhvate su druge zemlje kroz istoriju plaćali ratne odštete al pošto Bosnjaci imaju SDA, Srbija i Hrvatska mogu mirno spavati.
vesanje bre vesanje zasluzeno
Fini neki ljudi, ovako na prvu ne bi čojk nikad rek'o da su takvi hej.
Nista vise?samo 12 Godina?ko se jos danas boji Haaga.
organizatori zločina najgnusnijih po.12 g.. a ubijes jednog covjeka odes 30 g
gofna zlocinacka i onda fol svi protiv srba a evo presuda za sta se terete olos ljudskog roda...
I za 6 God na slobodi... Jeb.. Ovakvu pravdu