Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkako je direktor Partizana,svako malo je suspendiran zbog napada i prijetnji sucima!Nije ovo ništa na nacionalnoj osnovi,već samo konstanatacija kakvih sve budala ima,njih ne treba tražiti one se same jave,Danilović jest bio igračina ali i 0 od čovjeka i nikad nije bio gospodin poput Divca,Bodiroge ili Obradovića!Tako da ovo što se desilo me čudi,znajući tog čovjeka,bože sačuvaj da me veseli,kao ni ono od prije par godina kad su Danilovićeva sestra i njen muž,poginuli u saobraćajki!
To je nepobitna činjenica za Danilovića da je nacionalist!Ja mu elim mu brz oporavak,iako priznajem da ga nikad nisam simpatizirao jer je veliko govno,veliki lajavac i veliki idiot od čovjeka!!Bio je velika igračina,bez sumnje jedan od najvećih ikada sa prostora ex-Yu,ali ću vas podsjetiti na neke njegove izjave:Negdje 2000 ili 2001 on je rekao u Latinici kako su Srbi i JNA časno branili svete Srpske zemlje u Hrvatskoj,Bosni i na Kosovu!Krajem 90-ih godina prošlog stoljeća,Danilović je za neke Srpske novine izjavio kako je on 1992 ili 1993 bio prvi Srbin koji je došao igrati u Hrvatsku za svoj tadašnji klub Bolognu protiv Cibone,i kako ga je publika cijelu vrijeme vrijeđala i gađala raznoraznim predmetima!I da su ga neki igrači Cibone poput Arapovića(bio i ostao glup i jadan čovjek) vrijeđali!Naravno u tim novinama naslov je bio:PREDRAG DANILOVIĆ PRVI SRBIN KOJI JE ZAIGRAO U HRVATSKOJ,a taj naslov i priča su i više nego dovoljne za budale kojih ima u izobilju na teritoriji ex-Yu.
Predrag Danilovic rodjeni Sarajlija, a veliki srpski nacionalista iz vremena 90-tih. Pa zar da srbin srbina prikolje?