Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači još više petljanja, patronizma, arogancije i potcjenjivanja.
@Zanovijetalo Sve će nas spasiti čovjek koji je živio u USA i došao u BiH -Mirsad Hadžikadić i "platforma za progres". Oni će nas spasiti i od HDZ HR i od SNS-a. Naravno podrazumijeva se i spas od SNSD-a.
@komunjarosjek2020 pa eto, već pričaš hrvatski,... računar 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jesi klixu zapeo za Hrvatsku, daj pripojite nas Hrvatskoj glasat ćemo i mi za HDZ samo dajte hrvatske papire da možemo u zemlje Europe raditi ko normalan insan, u ovoj vukojebini moraš čekati dvije godine i pri tome donijeti 3 kile papira da ti odobri vizu
@fbUser1593246334 Napokon pristojan komentar. Kad čitaš klix ili oslobođenje kao da dobijaju erakciju zbog približavanja Srbiji umjesto EU. Svi žele u EU, i Kosovo, a SDA bliske struje samo Srbija. Avaz je već puno bolji nego ova Sarajevska prosrbska struja. ini nemaju BBC na srpskom.
To znači da SEJDU KOMŠIĆA nitko neće OZBILJNO doživljavati...............
Ma boli me k... c i za hdz i za plenkovica a i za covica i za sve me zaboli...
Svi nešto analiziraju, predviđaju, petljaju, a situacija je tpliko zakomplikovana da ni ovi što su osvojili glasove nisu sigurni kako će se stvari razvijati dalje.
Bilo je u bliskoj prošlosti raznih verbalnih gluposti izrečenih od strane Hr političara, ali bi bilo poželjno da se vi u BiH prestanete ložiti na te izjave jer narod zapravo misli drugačije, a ne da vam hrvati ovo, hrvati ono bla bla bla. Nisu vam Kolinda, Plenković, Pelješki most i odlagalište otpada krivi za neimaštinu.
Ne znači ama baš .ništa i ti curac samo drugo pakovanje.
Bošnjaci se nisu udostojili da čestitaju Plenkoviću na pobjedi...nedostaje im politickog bontona
@komunjaroSjek2020 hoces da das TI neki dokaz za to?? Evo jel mene Rusi placaju!!? :D koga to sa Klixa placaju Rusi? Koliko je to paaara i na koji nacin dolaze uplate klixu?? U kesu im donose jel??? :D : D
@komunjaroSjek2020 hoces da das TI neki dokaz za to?? Evo jel mene Rusi placaju!!? :D koga to sa Klixa placaju Rusi? Koliko je to paaara i na koji nacin dolaze uplate klixu?? U kesu im donose jel??? :D : D
Meni apsolutno nista
Za nas znace uplate HDZ-a Kroatije na racune bh drzavljana i investicije , donacije u dijelovima pod kontrolom domaceg HDZ-a.: D
A zato ja ne razumijem ove HDZ birače pričaju strani jezik 🐑🐑.
Okrenimo se sebi i svojo državi.Jebeš i komšije i susjede ovakve kavi su prema BiH.Pamet u glavu,otvoriti dobro oči,biti budan,mudar i oprezan.Paziti kome daješ novce pri kupovini,uslugama itd.
@BrojJedan1 Da bas, sreca da je Turska blizu.
hahaahhaha
Ništa naročito, isti bi odnos bio i da je SDP uzeo vlast. Hrvati, za razliku od Bošnjaka, svoj interes stavljaju na prvo mjesto (što je i normalno) i tu u odnosu prema drugima nema nekih značajnijih razlika.
Za glupe Bošnjake je Plenkovic radikalni desničar. Toliko o tome koliko oni imaju pojma o životu i poimanju Europe.