Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte sansu bh turizmu i oporavimo isti. Toliko imamo prirodnih ljepota da hrvatska apsolutno ove godine ne treba
Mi smo za njih uvijek bili nebitni. Kada prave godišnje statistike gostiju nas ne spominju, ili kažu da smo vikendaši i da malo trošimo. Obzirom na situaciju sa Koronom postali smo im bitni, jer im je važan svaki gost. Zbog takvog odnosa, odmor u Hrvatskoj za mene nije opcija.
@Bombonica2305 gooUser1588582898 nemoj ziv bio da po rijekama izletujemo - izletista ce nakon tih izletovanja ostat puna smeca i nereda...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Računal se kao plovilo i šlauf od FAP-a, da se i ja zaputim.
Lijepa naša Turska!!! Krajem jula ili avgusta!!! Ako Bog da!
i 35 kuna za bitter lemon 2dl na Stradunu....
Prošle sedmice mi reče čovjek, potrebno je samo imati dokaz o rezervaciji ili vikendici/kući (ako posjeduješ) i puste te preko granice bez problema. Od zaštite je potrebno samo masku nositi prilikom granične kontrole.
necu da citam nema bosanskog jezika da da
Trebate znati ono osnovno, a to je da vam treba vreca paraaaa 😂😂😂😂😂
sve sam fino čitao ali kad sam doš'o do pitanja morate li baš ponijet paštetu i paradajz na plažu-odust'o sam........ :(
Netreba im ici nikako i netreba kupovati njihove oroizvode sve dok podrza anu uzp i Covicevu bsndu
Samo da prorade Aerodromi onda hebo vas Hrvate. Treba svim hrvatima koji imaju dvojine pasose zabraniti ulazak u BIH i deportovati ostale koji su vec u BIh tamo. Nadam se da ove godine nemate nikako sezone turizma.
Grcka,Albanija,Turska,Maroko..... Sto bi mi isli kod komsija koji nas mrze iz dna duse i vec godinama podmecu nogu nasoj drzavi plus razna ponozavanja i price o Bosancima na moru.
Potrebno je predočiti potvrdu rezervacije smještaja u smještajnom objektu.: Potvrda rezervacije smještaja u smještajnom objektu uključuje: potvrdu rezervacije smještaja svih pružatelja usluge smještaja/sve vrste smještaja ugovor o zakupu u kampu ugovor o stalnom vezu u luci nautičkog turizma potvrda o rezervaciji za vez u luci nautičkog turizma vaucher putničke agencije i dr. Kakav crni stalni vez u luci, jel to moram sad imat i brod ako idem u Hr.?
Koliko vidim, svi se već raspituju gdje I kako na Jadran, to je naš čovjek, šta bi? I ko nije išao godinama sada hoće.
od BiH jezera rijeka planina,zabolime za kroejsn..
Dragi moj Dubaji i Abu Dhabi. Ima se može se.
Polako , tako su i nasi zateza pa sada kada nema para moze sve , samo daj marku.
Šta kažu? Trebaju li se ruke još prati?