Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na hrvatskoj tv prikazano da je tvornica kljuc iz Sarajeva vlasnik nekretnine i dokazano papirima. Napokon da se neka imovina vratila firmi iz BiH
mugu ga glabat bosandzerosima
Koliko je nekretnina Bosni pokradeno....
gooUser1706008962 Da ti Bosne nema ne bi imao šta jesti
Pola jadrana BiH firme bukvalno. Pazi argument: Možete pitati bilo kojeg Jelšanina, od najstarijih ljudi koji su bili veliki funkcioneri ovdje, svi će vam reći da tvornica čarapa nikada nije bila ovdje… Mozete pitati i najstarije Mostarce jel kad Zrinjski igrao pod Bijelim brijegom… niko se ne sjeca da jest
Koliko tek ima imovine Bosanskih firmi duž obale, a u svim većim gradovima širom Hrvatske će izači na vidjelo ove , 2024 godine.
Prosjecni bosnjo cita klix i pametuje kako je pola Lijepe Naše njihovo hahaha
Bolje da gleda hrvatsku televiziju. Onda bi znao da jeste.
gledaj hajducije i evropskih vrijednosti....nisu dobrodosli a koristite im imovinu vec 30g.. isplati vrijednost ili se makni ali svakako nemate nikakvo pravo ako Kljuc ima papire
Sve je to Bosnjacko i ostace Bosnjacko y
Sve sto je nase treba im uzeti. A pola Jadrana je nase. Sad kad su u EU, kad vlada pravo, treba uzeti sve sto je nase, uz kamate za sve godine uzurpiranja.
Haha to da je vase onda bi bilo u bih..
Sve sto je nase treba im uzeti. A pola Jadrana je nase. Sad kad su u EU, kad vlada pravo, treba uzeti sve sto je nase, uz kamate za sve godine uzurpiranja.
@gvardijan adaptaciju i dogradnju htl."Jadran" je tada radila gradjevinska firma iz Sarajeva koja se zvala GP "Centar" i u Sarajevu je bila smjestena tamo gdje je sada trg ispred Aria centra a mehanizacija /garaza/ im bila na Kosevskom Brdu.
@fbuser5486 ne znam za taj papir o dodjeli te zgrade fabrici Kljuc / mozda i ppstoji / ali to nikada nije bilo njihovo odmaraliste.Tu je bio smjesten prvi hotel u Jelsi ali kasnije izgradnjom/ adaptacijom i dogradnjom htl."Jadran",htl."Fontana",htl " Mina " / danasnji Hvar/su tu bile smjestene kancelarije hotelskog preduzeca Jelsa.
I nama je bilo nezamislivo da strana država Hrvatska izvrši agresiju na BiH, i da u toj agresiji pomognu tzv.nositelji europskih vrijednosti bosanski Katolici tzv.Hrvati, koji nakon izgubljene ponavljaju ko papagaji da su branili BiH, kažu Domovinski rat...hahaha.
Gomila tih odmaralista je pokradeno a za ti je kriva drzava BiH, a to je tako jer se pojedinci sa obje strane pokusavaju domoci nekretnina i pokrasti ono sto jos nije.. ostavili su to za kraj pa sad nakon 30 godina se ovo desava sto istina postaje malo demode..
glavno da su kriminalci uhapšeni inače već se digla kuka i motika kao onaj iz pjesme padaj silo i nepravdo šta je skočio na talijane tako su jelšoni skočili na osmanlije.
Ovako su i Hotel Zenit u Neumu hrvati prisvojili sve dok na sudu nisu izgubiliSada ga je kupio vlasnik Binga,,,
to je bilo odmaraliste od firme Kljuc ali samo da je prisvojiti nesto tudje
muljaža
Na hiljade BiH objekata u hrvatskoj hrvati su oteli,sve se to mora vratit