Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta god da je bilo pristavili su ga cetnicima u sred Beograda za sva vremena!
Volio bi vidjeti Srbe u Albaniji na uzvratnoj utakmici ... ali to je naucna fantastika :-)
NAJODVRATNIJA NACIJA U EVROPI, A OVO DANAS JE DOKAZ!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dron je igrac utakmice
da ironija bude jos veca, stadion se zove JNA
Veceras je ispisana historija ... o ovome ce se spominjati generacijama kako su Albanci ismijali Srbe u sred Beograda.
eksluzivno srpski mediji: >>Albanski dron bacao srpsku nejac lavovima
Iso Boljetini napao Crnu Goru i 1916 tu i kosti ostavio kao i svaki krvnik koji je pokušao na nož da nas pokori
Zadaca mnogima !
Odvojiti već jednom sport od politike pa ako treba i 10 godinas igrati pred praznim tribinama na Balkanu dok navijači ne dođu tobe. Za ovo ne treba kriviti Srbe, nego gamad navijačku koja će sportu uopšte u Srbiji (a i na Balkanu uopšte) samo štetu nanijeti.
Jedini problem sa zastavom je taj sto ovo nije nikakva zastava niti Albanije niti Albanaca. Da jeste zastava Albanije, jedino sto bi bilo sigurno je 3:0 za Albaniju a ovako...ne mislim da ce se i oni jeftino provuci. Ako cemo vec po principu koji je dosad primjenjivan tipa politicki pamfleti i provokativni transparenti se sankcionisu. Ovako ce da p.o.p.u.s.e i jedni i drugi...zasluzeno. Ako ima pravde u UEFA-i, tako ce i da bude. A vjerovatno FSS prolazi gore zbog toga sto je organizator utakmice sto je i logicno. E najinteresantnije u svemu je ogromna podrska kod nas Albancima koja je ispoljena jedino zbog netrpeljivosti prema Srbima. A da se ne lazemo, Albance volimo ko Bajro mater.
nevidim nikakvu provokaciju Zastava jedne evropske drzave koja tezi u EU
to sto ti "nevidis" je zastava sna albanskih ekstremista koji bi da imaju Veliku Albaniju...
Joj, kad ovu letjelicu protiv Želje pustimo ............
da odmah tuca a kad kolona auta sa zastavom iz lukavice paradira dobrinjama niko na prozor nesmije izaci pič.....
Kriv je igrač Mitrović koji je dirao zastavu.Da je nije dirao,došla bi redarska služba i uklonila zastavu,Albanija bi bila kažnjena novčano ili diskvalifikacijom,izgubili bi utakmicu i to je to.Ovako...
Znam,međutim,Mitrović kao sportista se nije trebao dati iznervirati.
Živjeli nezavisni Bosna, Kosovo, Albanija, Sandžak, Vojvodina.
Na šine Karenjina, tu ti je mjesto.
Bio je N Lj O :-)
U sred Beograda se viorila Albanska zastava. Haha Ali ipak nije ovo trebalo nikome. Sport je sport
SHQIPERIA!!!!
nece srbija vise smijeti da igra sa bracom albancima
Albanski partizani Envera Hodze bili su organizivani I ponagani od strane SFRJ.U finalnim bitkama u SFRJ 1945 albanski partizani su pomagali YU na cemu im se Tito javno zahvalio. 1946 bila je proglasena carinska unija YU & ALB,cak je I "lek" trebo biti izbacen I uveden YU dinar.Tada nastaju problem,jer Enver uvidja da Tito hoce da prikljuci Albaniju,nudili su im ulazak u YU jer je"Albanija nejaka da sama bude drzava" tada prestaje ljubav Envera I Tite a nama se plasira prica o "zlom Enveru I velikoj Albaniji" mada je Tito obeco Kosovo Albaniji 1942 ali se povuko zbog protesta Srba.