Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grupa idiota koja nema sta pametnije da radi
...j­ebo vas nacionalizam u te glave retardirane...
ako nema nacionalizma, onda bi se pisalo o nezaposlenosti, porastu cijena, siromaštvu, korupciji, a tu su ti onda glavni igrači u ovoj zemlji u problemu, moglo bi se napisati i nešto nepoćudno o vlasti ili onima pri vlasti ali svejedno sam vlastu sinoć sredio, pa kako kome bilo
Da je teretanu podigla socijalistička partija-okitili bi je cvijećem. Ovako-ruši. A teretana ista. Glupost!
Ovo za mentola sa vozdovca pardon za nazionaliste izbjeglice e Beograde u bodljikave žice nek te ograde
U Srbiji makar ima nekih naznaka pravne države, svakom po zaslugama i po djelima, a kod nas mogu svakakve ublehe pametovati i biti kojekakvi neimari na račun države i građana.
Eeeh... Al' zato ce se nas ustav uciti u skolama kao primjer kako ne treba, a njih niko nece ni spomenuti osim mozda u nekoj fusnoti.
Bravo Beograde, pozz iz Sarajeva
ha ha pusite ga fasisti :D ovako treba zatvarati i vehabijska okupljalista, sve je to isto
hahahahhahahahhahhaha :D dizite sad
zar im je i teretana nacionalistička???!!!!!!!
Ne shvatam sto ruse teretanu, trebali su samo table skloniti?
ma jok ba, trebali su sloniti ove iz snp 1389....
grupa klinaca koja siri ekstremnu ideologiju o nebeskom narodu jezik je bio uvijek najace oruzje...treba se borit protiv ovakvih idiota