Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Muzgo -konju da su Bosnjaci imali makar cetvrti dio sto su imali smrdi sad bi ti prosio po Beogradskim stanicama .vala ste hrabri -brani se seselj od samog seba psihicki bolestan idiot kojem je more do koljena a istina u glavi.
Pa i Bosnjaci misle da su pobijedili u ratu 92-95 mada su izgubili 73 % teritorije !!!!
Eki ove gluposti?! Stranka ponosna zbog \"herojske i izuzetno hrabre odbrane\". On k\'o da se bori na Kosmetu, pa pruza herojsku borbu. Svasta sa ovim narodom u Srbiji.
sta se cuditi oni slave i izgubljenu bitku na Kosovom polju, a da onog hajvana ne podrzavaju ,psihicki bolestan narod dokazano po hiljadu puta zalosno gledat a prinudjen. seselj negdje pobijedio ???samo kod zena i djece i nigdje vise.