Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moji krezavi t... Lako vam je vrijeđati pravoslavlje kad znate da vam niko zbog toga neće odrubiti glavu...to neki drugi rade...
Zlocinacka organizacija SPC, leglo zla
jeli ovo oni sebi daju neka umjetnicka imena?
gouzer 41 - Grigorije je iz Vareša i daj bože da dođe na najveću pozciju u SPC tada SPC bila najumjerenije i vjerovatno napravila koliko je moguće pomirenje među narodima . Grigorije je i od biznisa i svih rezona života i veoma teološki i životno obrazovan .
Birajte nekog ko nije c€tnik ili nacionalista prema drugim nesrbima.
Amfilohije, hristozom, irinej, visokopreosvećeni arhiepiskop, mitropolit, egzarh...ljudi, kontal ovde iko ista?
Ako bogda valjda neće biti zločinac kao ovaj ali svemu dođe kraj a i ovo je dokaz.
Čirilo i Metodije bi bilo najbolje
Hadžimetropolit Bakir
Kažu nisu pašče samo ljubili nego su mu i pushili qrac...srbi su stvarno pogana paščad
Kako se iz teksta da iščitati, jedine (ujedno najvažnije) reference - izazivanje incidenata. Blago nama i narodu kojem su oni predvodnici.
Joanikije Vucicu nije dao ni da govori na Amfilohijevoj sahrani.Joanikije o Vucicu misli isto sto je mislio i Amfilohije.Tesko ce Joanikije na mjesto mitropolita, tesko ce to Vucic dozvoliti.Ako vec ne moze da postavi svog poslusnika, Vucicu treba neko manje poznat, kome ce trebati vremena da se dokaze narodu Crnoj Gori i Srbiji i sire,a ne Joanikije, koji vec od istog dana moze krenuti da ga rusi.Ali ako postavi nekog nepoznatog, pa jos poslusnika, rizikuje raskol.
Presveti joanikije 😂😂😂😂😂😂
@JimmyHadzic11 ,tvoje imenovanje i titule nas ne zamaraju nego samo odaju vašu opsesivnu privržrnost Srbima,koji su vas usput klali 10 puta i vi se opet vraćate ko mazohisti njima i slavite ih,to je odraz vašeg nastojanja da se što dalje odmaknete od svog iskona,Hrvatinića i,kotromomanovića i Kosača čiji sljed nastavlčjaju Hrvati,time nsatojite zatrati svoju sramnu povijest,ali neka sve polako dolazi na svoje,nema više Tite i mitova i izmišljenih nacija,..
Krepao četnički huškač i kolovođa velikosrpske terorističke organizacija zvane SPC pa će sad naći još jednog takvog.
Nisam u Saboru ali bih glas dao Joanikiju iako su i druga dvojica kandidata vise nego dostojni funkcije. Joanikije ipak ima vise iskustva u borbi protiv mafijasko-diktatorskog rezima don Mila Djukanovica. Taj rezim jos uvek nije u potpunosti porazen, neki njegovi repovi su ostali. Sve dok se CG temeljno ne ocisti od mafije, kriminalaca, korupcionasa i sledbenika diktatora don Mila bice nam potrebni najiskusniji borci. I zato Joanikije