Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U 3 i 10 za Rumu polazi vooooooz...
Smrdijanska posla !
Bit ce ovog jos kolko hoces, treba dobro paziti sta se kupuje i odakle dolazi, ne samo meso nego voce i povrce koje ne moze nikako biti zdravo ako je bilo imalo pokriveno poplavama...
Znaci u narednom periodu bi moglo biti Velikih akcija u mesnicama i marketima na mesne proizvode cak i do 50 % samo da se proda sa lagera :)
Pa kako će prodati meso žive svinje? Svinja bi se garant pobunila
Mislim da je poznati svinjogojac iz Vojvodine, na Klixu poznat kao Kikser, samo pokušao iskoristiti uginulu životinju. Ljudi nedostajel vama internacionalac da se zgražava nad ovakvim stvarima???
otisli u brazil haman
svinja jede svinju neka se truju hebe mi se :)
jeo je i tvoj cukun cukun deda
tako je Zara kuco stara..izbori..konstituisanje nove vlade Republike Srpske i raspisivanje referenduma
PRIKAŽI ODGOVORE (17)