Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....mislim da i on ne vjeruje u ono što govori...a u džepu drži fige, kao uostalom svi srpski političari kada govore o hrvatskoj........
Stabilizator mira počesto na Klixu... Đast sejn
mogu bit bidnu, mogu bit nebidnu
Teska situacija Vucko, dosije te zeza!!!!
Ovog Cincara izgleda dobro prpa uhvatila pred izbore
Mani se Hrvata okreni se bugarma rumunjima albancima tu si na svim, mi s tobom imamo zajednickog ko i s eskimima, ti trebas odgovarati za 5 godina rata!!!
Sa Eskimima svakako nemaš dosta zajedničkog, moj Ante. Eskima ima ukupno oko 160-170 hiljada, koliko otprilike ima i Hrvata na jugu Bosne i Hercegovine, i tu počinje i završava sva sličnost tebe i Eskima. Eskimi su jako miroljubiv narod, i vrlo vjerovatno pismeniji od tebe. Odslušaj ti nešto od M.T. Perkovića (najbolje su mu one dok je bio krezub), napravi đir, dva po selu, i spavanje
Da mogu biti*
Da mi ga je vidjeti kako izgleda kad napuci usne.
KAKO ba? Pitali Vučićevog bglavnog patologa Stankovića otkud onoliki mrtvi u hrvati u vukovarskoj bolnici, a on ko iz topa: JELI otrovane gljive, zato su i završili u nbolnici, logično zar ne ?? A na to će jedan i HDZa a odakle gospodine ovolikima rupe modm metka u lobanji. Eh, šeretski će na to Stanković: TI SU ODBILI DA JEDU OTROVNE GLJIVE !
E cuj da mogu 'bit' ...pa ne dopisujes se s haverom...valjda biti...
VUČIĆU EVO PORUKE OD HRVATA: FUCK OFF U SKOKOVIMA... Plati ratnu štetu onda ćemo pričat a do tada ADIOS.. Btw kamate vam idu a mogle bi se i vize uvest ;)