Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 20 godina, slavit ce ga kao heroja kao Drazu
Pa i jeste heroj. Kako je smuntao Aliju u Harisa u Dejtonu to ce se prepricavati vjekovima.
@Fafala nista milosevic nije smuntao...dejto je amerika zacrtala i ostvarila
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
......sad će dodo brže bolje "balkanskom kasapinu" napraviti spomenik u banja luci.......
Šta očekivati od krmeta, nego da brani krme...
https://www.youtube.com/watch?v=qEaqQpQ_ulE inace,..na ovoj "olimpijadi" solidno trece mjesto izmedju 19 drzava
Bosnje opet kmecite po klix-u
Hajd ti kmeci po nekom vlaskom portalu a nas ostavi na miru.
@Dr.Kam ne kmeci uzalud
kad su to mjerodavan izvor bili srbijanski mediji??? https://www.youtube.com/watch?v=3KC35K8pfv8
Interesantno,...umjesto da ovi konjusari odu i nadju na netu Presudu Karadzica i procitaju sta su zakljucili Sudije na koje se ovi konjusari stalno pozivaju,..oni lupaju glavom o zid i mantraju sopstvene lazi
Konkretan dokaz Miloševićeve nevinosti nalazi se u presudi bivšem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću i to na stranici 1.303 (od ukupno 2.590 stranica presude)! Endi Vilkokson istice takodje da su haške sudije deset godina posle Miloševićeve smrti konačno priznale da on nije kriv za ratne zločine i navodni genocid u BiH.
papci,....jel vam treba jos koja informacija???..da se sami uvjerite. Sta mi to lazemo?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Po tome je Milosevic Majka Tereza i samo mu nedostaje Nobelova nagrada za mir.
Memorandum III na djelu, u prevodu, srbijanski politicari jedu govna dok im ne prisjedne.
Зар је могуће да људи још не могу да схвате да у односима балканских народа не постоји мјесто за историјску правду, логику, хумано право... Балкански народи су искључиве жртве међународних интереса, рат у бившој Југославији, Хашки трибунал, мађународна подршка и казна, све је то само оружје у рукама запада за креирање њему одговорајуће спољне политике... Какву ви логику у раду Хашког трибунала тражите људи??? Средство притиска и креирања свјестске историје... Ало??? Невјероватно...
Kaže popo Vujić; "Turskoj sili i vlaškoj hirli kraja nema."
@41ustase45ujameupase "Niste htjeli ući u Sarajevo" To su laži na kojima vi horde zla krivoslavaca opstajete i hranite svoju paščad od pljačke i otimačine.
Nego čuvajte vi hordo krivoslavaca traktore mogu vam zatrebati ako nastavite sa tom ratnom politikom.
Da Bosni i Hercegovini nije uveden embargo na uvoz oružja o strane USA u Bosni bi bilo srba kao u Hrvatskoj toliko su to strašivi zečevi vlaški.
I tako je Haški sud prestao da bude "politički sud, formiran samo da sudi Srbima, a sve u cilju satanizacije istih i svaljivanja krivice samo na njih, za sve ratove na tlu bivše Jugoslavije." 💁
Kakve veze ima da li ga je nesposobni i politicki motivisan sud oslobodio krivice, doticni je cinjenicno najgori lider i najveci zlocinac u srpskoj istoriji. I uz Karadzica je trebao prvenstveno da odgovara pred sopstvenim narodom.
@Separatista Pa zašto ne uđoste u Sarajevo ???? Izginuste pokušavajući a i ispalili ste što ste imali granata hordo vlaška ali slaba vam pješadija strašiva bagro.