Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STOKE
pogledaj ih samo, ko gay parada :D
opancarsko-guslarska nafiksana, nap:us:ena i alkoholom olesena srpska balavurdija, cije ce majke u buducnosti biti clanice udruzenja ZENE U CRNOM
Zalosnoo!!Srpski narod je zarazen za narednih 100 godina,ovim nema lijeka prije tog isteka...
Pa šta je tu čudno, svi Srbi odgajaju svoju djecu u tom maniru i veličaju zločinca. Ovi kao i buduća pokoljenja učinili bi iste možda i gore zličine danas, sutra, prekosutra. S njima nema života.
duvajte ga bre i vi i neovisno kosovo stoko ustaska.. mi pevao nasim zlikovcima koji su klali zene i decu u oluji i bljesku a onda pricamo nesto za srbe..
Hahhahaha ako je ovo \"poluvest\" iz Srbije, pitam se zašto odjednom na desetine palaca dole svakom bosanskom komentaru :D Vi Srbi k\'o neki roj stršljena, čim se objavi bilo šta o vama, svi se okupite i zvocate po cijeli dan... Ako vas toliko boli briga za Bosnom, ne dolazite na bosanske portale :)
S.A.M.O...DA...V.A.M...J.E.B.E.M...M.A.J.K.U...I.S.L.A.M.S.K.U..!!!!
BUDUCI PILOTI TURKISH AIRLINES I AIR EMIRATES!
I takvi \"povici\" umjesto da se vidi i cuje mladalacka leprsavosti i smijeh, Uvijek su \"van normalnog svijeta\"
sta je u trijeznog na umu to je u pijanog na jeziku ....nikada mi nemozemo zajedno dok se ovako odgajaju djeca na principu mrznje i netrpljivosti prema drugim nacijama ...a o kulturi ponasanja mozemo i da nepricamo ,sve se vidi i bez komentara .....stoka !!!
Danas je Mostar mogao poslati ujedinjenu poruku Nikolicu. Zbog Vukovara i Srebrenice mogli smo pokazati kako nije dobro dosao u nas grad. Mogli smo izvisiti transparent sa jasnom porukom doticnom da nije pozeljan u nasem gradu pa makar i u ovakvom kakvom jeste.
genocidna fasistoidna srpska stoka u svom elementu-A STA DRUGO I OCEKIVATI OD TURSKE K.OPILADIJE SRBA
imaju i kome da pevaju... ustaskom cvecu nesto porucuje
imaju i kome da pevaju.... ustaskom cvecu pevaju eto kome
dado crni dado misliš da su Amerikanci zaboravili ko im je zapalio ambasadu. Nisu i neće nikad takvi su Ameri. Kao što Zlaji neće nikad zaboraviti da im je mimo zakona izručio Alžirce.
Gle nema debelih..sve razvijeni...da je slika bosnjackih maturanata..bilo bi sve kljasto,podgojeno,krezavo,i frtalj pljeskavica visoko.