Član škaljarskog klana
5

Uznemirujuće / Srbijanski kriminalac ubijen u Brazilu pred suprugom i djetetom

A. L.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Srbijanski kriminalac Darko Geisler Nedeljković (43) ubijen je u Sao Paulu u Brazilu 5. januara, kada ga je ispred kuće u kojoj je živio s porodicom upucao nepoznati napadač.

Nedeljković je navodno bio pripadnik škaljarskog kriminalnog klana, a ubijen je u petak navečer kada je sa suprugom i djetetom vozio bicikl na obali Sao Paula.

Na snimci koja je objavljena vidi se napadač koji dotrčava i ispaljuje tri hica u njega. U tom trenutku Nedeljković je pao na trotoar, a dijete je palo s bicikla, piše Blic.

Nedeljković je u Brazilu koristio lažni identitet, Dejan Kovač. Radio je u stolarskoj radionici, ispričale su komšije za brazilske medije. U srbijanskim medijima spekuliralo se da Darko Geisler nije živ, nakon što mu se izgubio svaki trag poslije ubistva Andrije Mrdaka u Beogradu 2014. godine, u kojem je učestvovao.

Kako pišu brazliski mediji, a prenosi Blic, Hitna pomoć je uspjela pružiti mu pomoć, ali je doživio kardiorespiratorni zastoj te je preminuo.

Geisler je bio povezan s više kriminalnih grupa u Srbiji i Bosni i Hercegovini, a interesantno je da tada niko nije prijavio njegov nestanak.

Crnogorska policija navela je ranije da je Geiser iz Pančeva, navodno, bio direktno umiješan i u likvidaciju Nikšićanina Vidaka Vorotovića, a prema saznanjima srbijanske policije bio je i plaćeni ubica zemunskog klana.