Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako doprinosi privrednom rastu i razvoju Srbije neka ga na slobodi dokle god je poslušan. Samo vam nisu još javili da je lanac marketa Bingo na kraju dana njegovo vlasništvo. Đoković ima 155 miliona, a pravi projekat od 300 miliona. Vučić investira svuda i u sve, a El Baka Živković još nije našo HD kamere za svoj trezor.
Što ti je reći neovisno sudstvo...
Vucicev performans i populizam, uhapsi uz pompu, vucaraj po sudu, pusti
Zar nije Vucic rekao da je on napravio pravnu drzavu na koju se svi mogu ugledati? 😁😁😁
Dobili godinu dana kucnog pritvora zbog toga sto su ostetili drzavu za milione, pa im i to bilo puno i na kraju nisu dobili nista 😁😁😁😁😁😁😁😁. Bar je sa bracom Srbima lako zahebati zakon. Burazeru bre, samo ti daj lovu ,uz prasica i sljivu resicemo to bre 😁.
Para vrti đe burgija neće