Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevo-x je sa ovim poligonom za bolesne komentatore i komentare postao i sam bolestan, dopustajuci ovaj nivo primitivizma.
Srpska mafija osma na svijetu, a islamski terorizam ptvi u svijetu.
Sta se vi toliko brinete o srpskoj mafiji.Prvo pogledaj te sta se desava u vasih 24% pa onda gledaj te okolo.Imate dovoljno problema u vasoj zemlji.
Srbijanska mafija ima tacno 7,379,339 članova, provijereno!
svaka cast za \" a sta drugo\" majstaaa
- Zvuči nevjerovatno, ali u Bosni i Hercegovini je dozvoljeno negiranje genocida, holokausta i zločina protiv čovječnosti! Tako su odlučili poslanici Predstavničkog doma Parlamenta BiH. Oni su 30. decembra 2009. godine u drugom čitanju usvojili izmjene i dopune Krivičnog zakona BiH sa 29 glasova. Jedino su poslanici iz SDP-a bili protiv, a uzdržan je bio poslanik iz SDS-a Mirko Okolić. Naime, usvojen je amandman poslanika Momčila Novakovića pa je izbačena odredba kojom se sankcionira negiranje genocida, holokausta i ratnih zločina. Izbacivanje te odredbe ultimativno je tražio poslanički Klub SNSD-a i to je bio uslov ove stranke, čiji je predsjednik Milorad Dodik, da prihvati izmjene Krivičnog zakona. \"Ovo je užasno i potpuno mimo svijeta. Izbacivanjem odredbi o kažnjavanju za negiranje genocida, holokausta i zločina protiv čovječnosti ne uvažavaju se ni međunarodne rezulucije i konvencije\", kaže poslanik Denis Bećirović.
IZMETSLAMSKA TERORISTICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI SE OPET RAZGROKTALA, ISKENJAM IM SE NA MEKU GDJE JE HALAHOV POSRANIK MUHA-MED PEJGOVNER HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU A ONDA BRISAO SPOLOVILO KURANOM. ISKENJAM IM SE U ZVALJE RETARDIRANE TERORISTICKE!
Na optužbe da u BiH postoji 11.000 mudžahedina, portparol Ministarstva inostranih poslova BiH Amer Kapetanović odgovorio je da se radi o 11.000 naturalizovanih državljana. Broj boraca iz islamskih zemalja u bh. ratu nikada nije objavljen. Zagrebački \'Nacional\' je objavio da ih je bilo 6 hiljada. Takođe se nezna ni tačan broj naturalizovanih državljana iz islamskih zemalja, kao ni broj stranih državljan sa pasošima BiH.
@LAZNI Pipo mozes ti laprdat i pipisivat lazne komentare tvoj je krvolocnik kacavenda i dana danas aktivni ratni zlocinac i pedofil,to svak zna! drugo najvece ubice i ratni zlocinci si i koji se ponosis s ime,rijetko je srba koji se srame i stidno poklinjaju glave poslije sveg sta su radile krvolocne srbske horde krvolocne masinerije ubica po BiH-i,Vukovaru! Mu Bosanci se ponosimo sta smo i uvijek mozemo ponosno hodat i drzat nasu ruku prajdedova uspravno,vi srbi mozete drzat kamu u ruku i zicu kojom ste klali civile Bosnjana Musliman i Katolika! BiH4EVER!
Gledao sam tu listu prije par dana. Srbijanska je tu samo zbog legende o Kristijanu Goluboviću. Albanska je 9. na listi. Stavio bih link ali mi Sa-X ne da :-/
Sta ce mafija raditi posle revolucije?
Halo ba!!!! A dje smo mi u cjeloj ovoj prici? Zar kokosari nisu takodje sone strane zakona? Jeli naprimjer u te njihove kalkulacije ulazi djeparenje po tramvajima, tolejbusima i busevima,... otimanje mobitela od djecurlije, provaljivanje u kuce usamljenih staraca, otimanje para i ostalih vrijednosti od bespomocnih, pucanje po ugostiteljskim objektima, chakijanje po tramvajima.... i jos mnogo toga????? Ovo nije posteno prema nama bosnjacima, nas svi pokusavaju zakinut i prevarit.
LESINAR obilazi novosti i lupa gluposti
Ja najviše volim onu pjesmu \"Avionu slomiću ti krila\".BiH4EVER
mi srbi ubice ,mora da su nam geni humanosti i spoznaje realnosti ostali u primitivnoj parazit amebi.