Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno se krije puno više iza te priče.
Ubio se srpsko terorista od straha. Neka je.
vlado ...jok ubio se od stida 😂😂😂😂😂
Ovi Srbi prave toliko problema u Austriji da vise niko ne spominje Pakistance, Sirijce i ostale.
srbin u bosni je bosanac
Inače svi vozači(nevinašci poput ovog) u Beču voze naoružani do zuba😂😂😂😂
TO JE PRAVI SRBIJANSKI JUNSK. BRAVO JUNACE.
Nije bez razloga bas tek tako samo sto je jampi bio.
@fbUser1560802169 Sta nije bez razloga? Ko ga je tjerao da bjezi, da puca na policiju, da puca sam na sebe? Sta sad trazite logiku u ponasanju dzikanskog divljaka?
Poruka Bosnjacima u Austriji i ostatku civilizovane Europe - izbjegavajte druzenje sa Dzikanima, gdje god su ih primili, samo belaj, socijala, kriminal, pijancenje, premlacivanje zena, ubistva...ne dozvolite da se dzikansko divljastvo prenese na fino vaspitanu bosnjacku djecu.
Mi u Austriji svi se druzimo i pazimo. Izadji iz mracnog balkana
Rekli mu da ce ga deportovati nazad u Genocidni Djikanistan.
Igrač može proći ali lopta nikad.
Bolje da se lik obratio šestorki da mu prebace 200.000 KM iz budžeta nego što je probleme rješavao čašicom više. Vidiš koliko smo mi bosanci napredniji od srbijanaca.
ovaj ko combe
Sve da ne ode Führerschein
Buduci junak i heroj.Ulica tamo neka,ceka tvoje ime.Kod njih je to tako.E moj Boze,svakom pameti,pa i njima.🙄🙄🤔🤔
tobe yarabi...
Da niste napisali da je srbin kladio bi se da je rvaaaat... Jednu na ex
Ja ovo vidim kao fer i pošten način. Shvatio sam šta sam uradio , da država ne troši novac na mene i da me u zatvoru neko ne z*uzi , odo se ja bum i zdravo.