Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo su zene heroine
ma ceca ima vise fanova medju hrvatima i bosnjacima.ziva istina.nazalost
Eto Bosanaca da srbijanskoj marici jebe mater Heroine ne daj te se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je čete, istina boli?
@franck4 Moli boga da se ovo ne ponovi...ovo se moglo desiti i tvom narodu...
Velahalve!
Hvala ovih hrabrim ljudima, ženama i biciklistima, za spasenje čovječnosti i ljudskosti. Da im se umnoži njihovo dobro, da im Bog vrati dobrim, kad već ljudi ne mogu ili neće. Ima nas, ovdje u BiH, jako puno koji neizmjerno cijenimo njihova djela, čistu savjest i altruizam. Da mogu da njihov pretrpljeni strah i batine primim na sebe, ne bih se kolebao ni trenutka.
Srbiji, Izraelu I Rusiji od srca zelim da im ovo bude prvo sto ce cuti kad se probude... https://www.youtube.com/watch?v=52xZwsZMQ-8
Vidi se da su pravi cetnici, smiju samo napadati civile, zene najvise, kad su manjina i ne mogu se braniti. To su ti hrabri cetnici kojima se ponose svojim herojima koji su se krili po rupama haha. Pa ona Plavsicka je imala veca muda od njih.
MENE VISE ZANIMA NA KOM JEZIKU OVDE SE PISE? OVAJ KAZE "smijem se# DALI SE SMEJE ILI SME?? A ONDA OVAJ TRECI KAZE "BOSNJACI" PA SAM POKUSAO NA MAPI DA PRONADJEM TU DRZAVU TU REPUBLIKU TU NACIJU I NIGDE IH NISAM PRONASAO CAK NI NJIHOV JEZIK. KOJIM JEZIKOM ONI GOVORE?? DALI JE TO NEKO IDIJANSKO PLEME ILI ABOURDZINSKO?U LINGVISTICI TAJ JEZIK NE POSTOJI!
Pa kad historija u srba pocinje od 1900 zato i ne znas nista. Moras procitati nesto vise. A, sto se jezika tice, to je vec sazvakana prica, ali eto, mozete vi da se tjesite kako je sve "vase" haha
ne mogu da shvatim mušku osobu koja može napasti bespomoćnu ženu..da bi tako nešto radio moraš bit mentalno poremećen
U svakom kukolja ima žito!
Zene u Crnom i Majke Srebrenice(al ne one fakat koje su izgubile muzeve i sinove) dobijaju lovu iz ISTOG IZVORA
Prosjecni Genocidasi...
Glogovo kolje zabosti duž granice još Vampira čeka svoju priliku !!
Respekt za normalne gradjane Srbije. A cetn/icima ni Tito nije nista mogao.
Udri milicijo!
šta će muslimanski teroristi u Srbiji,neka idu u svoju federaciju
Da srbi nisu teški nacionalisti LDP (Čedomir Jovanović) nebi imao 3,1% glasova na izborima 2012. To nam govori kakve su nam komšije
cuj zene tuku hahah ,junaci e jeste vala picici pravi. znas kako komentarisu to ovi sto udaraju zene ,kaze znas kako sam je udario sakom u glavu ali zenu pickice smrdljive.
Tako su i u ratu tukli slabije i nemocne..nista novo