Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo polubrat Marije Šerifović i Ozila
jakaaa..haahahhaha
kraljevski hahhahah :) :) Zbog ovakvih izvala ljudi dolaze na klix :-* :-*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne trebaju dokazi niakkvi,sama faca govori sve...mamu mu jbem
zasto je ova prica toliko dugo u medijima?....e pa zato sto se radi o okultizmu,sektastvu ,vracanju i prostituciji pomjesano sve sa soubiznisom.....to je ta nesrbska strana beograda...pogledajte medije iz srbije....u svakom mediju kom potenciraju ovu pricu moze se prepoznati soros....lako je vidjeti da to nisu srbski mediji....
srbija zemlja kriminalaca
http://www.telegraf.rs/vesti/hronika/2896245-deset-sati-od-hapsenja-marjanovica-stefanovic-uzivo-otkrio-mnogo-su-jaki-dokazi-protiv-zorana-policajci-ne-spavaju Ma profesionalnost od strane policije i tuzioca.
kako volem kad rezervacani zbog nedostakom vode izazvanih frustracija vide vest o zločinu koji se desio u srbiji pa krenu da pišu eseje o tome kako su srbi genocidni i poremećeni
@Chvilla svaki komentar prosto puca od humora
Kad su u stanju djikani ovo svojima uraditi ostalo o njima i ne cudi:)))
Kad si ti u stanju tako nešto izgovoriti, onda i ne čudi što si ograničen ko balkon.
Demokratija je donijela opstu stagnaciju na svim poljima, osim sto je u velikoj mjeri dovela kriminal do neslucenih visina i time ostvarila progres za sudije, advokate i grobare.
Ovako se to radi, ne hapse nikoga godinu dana rade na slucaju i prikupljaju dokaze i cute. A u Bosni hapse sve, sve i svako su im sumnjivi a istraga 0...
Jelenina sestra je angažovala Centar za forenzička istraživanja, zato je došlo do pomaka u slučaju.
Demokratija je opasan i nepoznat teren, kojeg je prethodno trebalo istraziti i definisati, a to nije ucinjeno, nego se je masovno uletilo na juris, kao sto je najezda krenula na osvajanje divljeg zapada. Rezultati su evidentni.
Ljubav moze biti i bolna, rece zec i sidje sa jeza.
falim te bože....
Please upload a photo of yourself that clearly shows your face. We'll check it and then permanently delete it from our servers.
Please upload a photo of yourself that clearly shows your face. We'll check it and then permanently delete it from our servers.