Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da zato Srbi odlaze iz Srbije u velikom broju, tako da će za 50 godinau Srbiji biti Kinezi i Crnci, a srbi će živjeti po svijetu ko Cigani...
I nasih 24 posto je postalo bogatije za 100.000 Arapa i 300.000 Sandzaklija. Zato nam Saraj\'vo lici vise na Novi Pazar i Islamabad nego na evropski grad.
Za ovo \"skupa zajedno\" zasluzujes orden za glupost!
za 10 godina, kinezi ce traziti autonomiju Bloka 64 u Beogradu. Umesace se amerikanci, i eto ti belaja.
Kad je drzava deficitarna u necemu, onda je rjesenje uvoz :D
cuj zapjenili ! hahaha ! pa vi ste poznati po tome da nudite sestre , majke i zene strancima... znam da ti je drago da ti neki afro prangija sve tri navedene kategorije .
Al su balincad zapjenila ,kod vas nece ni ovakvi koi ste jadovi.A jaletu pozdravljam zensku familiju...
samo vas j.e.b.e sto u tom srcu srbije komanduje cika taci , kojeg morate ljubazno zamolit da vas pusti da udjete ;)
interesantno je kako se vi chetnici tjesite , a iz dana u dan gubite komad po komad , jos malo pa ce se i sandzak i vojvodina odvojit :D
nek vode i ove iz RS-a, koji ce nam ku*ac
jašta, i Kosovo je Srbija.. čak šta više, srce Srbije..
bocnia JE S.R.B.I.J.A
nekad su im natalitet povećavali Turci, sad Kinezi, da im nije imigracije, izumrli bi ko dinosaurusi..satrla bi ih bela kuga..
Najbolje je da ti nakraju završiš tamo odakle su ti preci a to je u Indiji i da uzmeš na kraju pasoš iz zemlje predaka a to je indijski.
Neka ih, pustite ljude neka samo dolaze. Srbija je zemlja gde su svi ljudi dobre volje dobrodošli, naročito ovi obdareni iz Afrike. Pa moramo se nekako boriti protiv te bele kuge, ovi naši momci ovde nisu ni za šta.
i ja sam sa svojom familijom iz trebinja preselio u svoju srbiju... ne mozes ni zivjeti u Bosni kad je to bosnjacka drzava..nemam ja sta tu traziti..
Svi srbi u pašaluku, srbija između Kosova, Vojvodine i Sandžaka.