Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gleda zlo prema bosni on propadne i bude ponizen, ugarska je pala po dturke, papa ostao bez ikakvog utjecaja, mletacku republiku napoleon unistio. Osmansko carstvo propalo, austrija propala, srboslavije ovje propale, rusija se raspala, sve u svemu ko god zlo bosni misli on ne prodje dobro nebeski gospodar bdije nad zemljom bosanskom. Bosne je bilo i bit ce a ovakvi kao pozderac samo zavrse na smetljistu povijesti kao dvorske lude
Sad si mozes pustati Mars iz stranke svaki dan ...mali isfrusri.rani gar.ga.mele ! SIKTER
Jedini preostali posteni demokrata dobio sutku iz demokratske stranke. Sjajno. Nema lepse stvari od ovakve opozicije.
Djilasa u zatvor. Novi pokret u Srbiji.
Izgleda da Demokratska stranka pod upravom Djilasa postaje diktatorska, ultranacionalisticka i profasisticka.
Gleda Djilas sebe u ogledalu. Najblizi saradnici mu se uvlace tekstovima kako je pametan i sposoban. A u pozadini se cuju tekstovi stare pesme: "O, kako je lepo biti glup..."
Kad na celo demokratske stranke izaberu Dragana Djilasa, zvanog Djitler, normalno da nestane demokratija i da stranka postane diktatorsko-fasisticka.
Djilas vlada demokratskom strankom isto kao i u Beogradu, bahato, neodgovorno i diktatorski!
Diktatura u demokratskoj stranci je postala nepodnosljiva!
DS ce na kraju zavrsiti kao radikali...
VUK JEREMIĆ - Č.E.T.N.I.K. IZ NAJPARTIZANSKIJE OD SVIH BOŠNJAČKIH PARTIZANSKIH FAMILIJA
є ʍоѣ посϸбʌѣєɴн бошɴѣɖүкн нӡϸоΔє пϸоΔɖо сн ѣєӡнк н ɴɖчнѣɣ ӡɖ поʌо□ɴє ϸɣскє опɖɴкє
Ode kepec u radikale.
Svaki covjek nosi dvije torbe,jednu ispred sebe jednu iza.Ona ispred je tudja ona iza njegova.Zasto,da bi mogao tudju da gleda a svoju da ne vidi.Momo Kapor...
sta je taj DS donio onima preko Drine? Nista! pardon, jesu donijeli ali sebi u dzep. privatizovali sve sto su mogli ali u svoju korist. donijeli su i javno licemjerstvo u politici a kulminacija je Jeremic. jedno su pricali na pocetku mandata, drugo se desavalo u sredini mandata i na kraju zavrsilo se sasvim u nekom trecem pravcu koji ima dosta dodirnih tacaka sa doktrinom radikala i radikala u janjecoj koži. e sad ds je ociscen. sve one licnosti koje su imale nekakvu harizmu u glavama srbijanaca su delite iz stranke. hoce li to pomoci? nece!. ko dobija? dobija samo trenutna vlast i na iducim izborima. a ovo đu.bre od covijeka ostace samo i utuceno u glavu jer nece imati ogledalo da gleda svoj uticaj na drustvo i samozadovoljava se.
ima li vecih budala i kompleksasa od ovih bosnjackih komentatora j.e.b.o vas vuk genocidas i njegova mama muslimanka genocidasica :)
Vucic i naprednjaci ce definitivno moci da se opuste obzirom da im je konkurencija smesna!