Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema zescih batina od roditelja nego na Balkanu. Kad te zviznu onako oficirski neznas vise ni ko si ni gde si
Odgoj djece je lična stvar i normalno je da svako teži boljem vaspitanju. Upućivati na prave vrjednote u životu a ako nekad i prutić ili kazna sjevne ne treba odmah dramiti, batina je iz raja izašla. Ni mene nisu roditelji tukli ali se morao znati red a popuštati na savjest ili iskustvo osobi mlađoj od 13-ak godina je krajnje neozbiljno.
or what? zabranjuje se kaznjavanje. ok. sta se desava ako se dijete fizicki kazni? jebes dispoziciju bez sankcije, koja fajda?
Hajd' ti sa mnom na jedan vinjak! yebo klix ba
apsolutno nisam pobornik fizickog kaznjavanja dijece,ali postoji taj trenutak,kad je to jedini adekvatan odgovor na nastup dijeteta...........
Krajnje je vrijeme da se i u BiH donese isti zakon.Djecu tek tako prepuštati isfrustriranim spodobama kojima ih je Bog dao na emanet je blesavo.
Eh meni pričaš,odhranjen sam bez batina,i ja podigo troje djece bez batina.Ne vidim da im nešto fali.
katil : bez uvrede, ali mišljenje o tvojoj djeci i njihovom vaspitanju (kao i o mojoj) treba čuti od komšija
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Batina je iz raja izašla al' radi pojedinih bolesnika evo... cc TV će djecu odgajati jel?
...batina samo stvara dijete željno osvete...a ona nastupi kad dijete postane muškarac pa svoju traumu počne nametati drugima, takođe u vidu batina...
Nikad kralju, sve ima svoju granicu i batina se razlikuje od iživljavanja. Pa dovoljno je reći da nema poštovanja bez strahopoštovanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)