Komentari (393)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Šešelj pali hravtske zastave i pjeva četničke pjesme. Sad biste ovaj slučaj sproveli hitno po zakonu?
@ninina Prvi sam se javio. :P Hmm, asocira me na neku manjinu, neke čudne ljude.
@ninina Kanton Sarajevo ima veći prihod PDV-a od kompletne genocidne tvorevine,Bosna i hercegovina je sačuvala svoju samostalnost i međunarodni subjektivitet,pc je trenutno politička trealnost ali je isto realnost da je to genocidna tvorevina, paljenje svrbijasnse ratne zastave za mene nije ništa opasno,svrbija je po Bosni ubijala i klala nedužan narod,paljenje zastave je produkt svrpske agresije
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
A paljenje Bih naroda i kuca koja je to nota???
Pale zastavu Srbije, a na pola teritorije Bosne i Hercegovine se uredno moze naci cesce nego BIH zastava. A bilo je i slucajeva da BiH zastava gori na vlastitoj teritoriji. Sve to stvara frustraciju i bijes kod Bosnjaka, pa moraju i oni da zapale, sta ce.
Gdje ima da se kupi ta zastava baš da je mi zapalimo...
sinko ljubite amerima guzice i izigravajte petu kolonu nije za vas da samostalno donosite odluke
Gdje ima da se kupi ta zastava baš da je mi zapalimo...
jedite govna veeeelikim kasikama tamo preko drine
Ma neki drogirani idioti, maloumnici, nisu vrijedni spomena, bas kao i Seselj kada je palio hrvatsku zastavu.
To ce bosanski hrvati i srbi da rijese ove islamiste u BiH izgleda opet!!!!
Ahahaha...Dosta umrijecu od smijeha...Pa u redu.Procesuiracemo ih nema problema,posaljite nam vi ekipu sto je procesuirala Seselja za paljenje sahovnice.Mislim ocigledno da vi imate iskustva u rjesavanju ovakvih slucajeva...Nego pravo pitanje koje niko ne postavlja je KAKO ZNAMO NACIONALNOST OVIH LIKOVA NA SNIMKU?Po cemu znamo da su Bosnjaci.Zato mislim da je jako bitno da se fakat pronadju ovi likovi ne zato sto pale zastavu (kme)nego da se dokaze da to nisu Bosnjaci.Ko smije da se kladi ?
POLITIKA SEVIJE PREMA BOSNI JE TAKVA DA NE SAMO DA IM SE TERBAJU PALITI ZASTAVE VEC TU PTOKLETU ZASTAVU TREBA ZABRANITI U BOSNI I KAZNITI SVAKOGA ONOGA KO JE U BILO KAKVOJ PRIGODI ISTAKNE!!
ma ko kaze da je iz Bosne ovaj snimak ?? Da ga srbijjanska obavjestajna sluzba nije snimala u okolini Beograda? Mozda ovakav snimkj treba za destabilizaciju BiH ?
Ima li ko link tog paljenja?
SUTITE I ODOBRAVATE ONOG MAJMUNA STO JE OBJAVIO SLIKU BAGERA KOJI CISTI MRTVE MUSLIMANE I JOS LAJETE DA HOCETE JOS KLATI,,TO VASM NESMETA IDIOTI OFUCANI,A SAMI POSTAVLJATE SLIKE DABI OPTUZILI MUSLIMANE,ISTO KAO STO STE SE USUTILI KOJE NAPAO VUCICA,,MA PROKUZENI STE PAPCI,POLITIKA DODIKA I VUCICA JE ISTA,,SMRDI PA SMRDI,,,
Samo gledaju i najmanju priliku da svu moguću ljagu speru sa sebe i prebace na BiH. Mrš tamo govna jedna zadojena, mržnjom naučena i kroz historiju koljači dokazani. Serem vam se na Načertanije za koje me ne bi čudilo da ih ubace u redovnu nastavu!
I onaj gram povjerenja i nade da su normalni ili da ce mozda biti nekad normalni je nestao. Vjecni neprijatelji i nista drugo. Da se zna za buduce generacije.
Hocemo sigurno,isto sto ste i vi adekvatno kaznili Šešelja za paljenje zastava Hrvatske kao i druge za bezbroj paljenja zastava BiH,pred kamerama,na nogometnim utakmicama,na rukometnim utakmicama itd. Samo vi protestvujte,tu je Lazo da vam se isprica.