Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primarni cilj njegove posjete koliko vidim nije bila posjeta Jasenovcu. Dosao u posjetu na sasvim drugo mjesto. Da se najavio mislim da ne bi bilo problema ovako mu samo stavili do znanja da u tudjoj drzavi ne moze da se ponasa kao da je njegova.
Jarane, ako si ministar, predsjednik ili visoki funkcionar i putuješ u stranu državu, onda se moraš najaviti. Takodjer moraš poštovati i sve zakone i procedure te države u koju putuješ. Pa i u tudju kuću kad ulaziš, moraš prvo pokucati na vrata. Ja kao obični gradjanin BiH pazim da ne preksrim zakon kad putujem u neku stranu drzavu, uključujući i Srbiju. Ne vidim u cemu je problem da to isto i političari ne mogu raditi.
Treba ovo hrvatima jos ih prozivaju za genocid. Covke ce to da sredi sa Miletom kakva nota.
A,ovaj gad Dacic kaze za Jasenovac da je genocid a ko Srebrenica nije. Sto je reci ljudski smrad.
Namjerno ulaze nenajavljeno u Hrvatskoj kao zvanična lica da rade ove skandale za svoju krezubu sirotinju
E, i srbovanje ima svoje medjunarodno priznate granice. Ostav, udahni duboko i razmisli jos jednom.
Hvataju ih na tehnikalije.
Pa ne moze preko reda.Prvo da Vucic posjeti pa onda ostali.
Muzičar Dačić ili dijeli note ili pjeva ili vrti stražnjicom pred Erdoganom. Ne može meni nitko nametnuti krivnju za Jasenovac i sam ne podržavam taj veliki zločin/zločin a ne ovjereni, presuđeni genocid/. Izuzev minorne ultra-desnice kod nas nitko to ne osporava kao što oni institucionalno negiraju Srebrenički genocid
Možda ministar nije imao vizu ....za EU
Ovaj nije krenuo da posjeti Jasenovac već je organizovao da ga spriječe da ode tamo i da bi poslao sliku Srbima o “srBskom ‘eroju”!
Sta ce chetnik u Jasenovcu, da je antifasista razumio bih.
Za Jasenovac kaže genocid. Za Srebrenicu ne kaže. Zar žrtva nije žrtva. Pametnom dosta.
Ne smije on ni na Kosovo da kroči, a kamoli frustracije u Hrvatskoj da ispoljava!!! Prvo se šečite po Kosovu, e kada ti uspijete pošaljite zahtjev za Hrvatsku sa vam odrede rute!!! Pozdrav!!!
To su te "Europske" vrednosti koje gaji Hrvatska
Nažalost u Srbiji su na vlasti vec 12 godina ljudi koki su sijali mržnju i zlo 90-tih, opet rade sitne provokacije sve je to u režiji njihove politike tj. politike novog memoranduma sad tu politiku provodi Vucic po čijem je naređenju i došao ovaj anonimus, ali u RH koja je članica NATO pakta i EU vise te priče ne prolaze.
Vučićeva politika , 🤮
Hrvatsku očigledno boli istina o Jasenovcu, zato to i radi.
Jasenovac je najveće stratište u regionu, i sramota je to što radi Hrvatska.
Hoće li nota biti upućena uz tradicionalni instrument sa tri konjske žice? ( Gusle)
Bar Srbi imaju autentičan muzički instrument, dok Hrvati nemaju ni to, jel tako?