Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bi sa vašom "velikom Srbijom"?
Gdje je onaj debil sto svaki put napise da mi iz Bosne govorimo heljp nato heljp, eto ti ga sad rodjo
Srbi su napravili 400 masovni grobnica u Srbiji za ubijene Albance na Kosovu 1999.god. da bi zametnuli trag.Ubijene Albance su prevozili hladnjačama prvo u Beograd da bi mrtvim Albancima u Beogradskim bolnicama izvadili vitalne organe za transplataciju srpskim pacijentima.
sto se budu vise qurcili to ce im biti gore.Ameridzani odlucuju i tacka ne samo za kosovo nego za cjeli balkan!!!
Kmeeee kmeeeee salji tu vojsku Vucko da uzivam kao 99 godine😂😂
Vućić zna da je NATO na Kosovu,da je na Kosovu Kosovska vojska naoružana i educirana po standardima NATO pakta,da je tu za leđima NATO država Albanija jako naoružana i najvažnije da Albanci imaju veliku motivaciju za odbranu svog prostora.Niko se više Srbije ne boji.Srbija je uz Moldaviju najsiromašnija i najzaostalija zemlja u Evropi.
Nema od toga nista Vojvodo, dzaba sazivas
Svima je poznato kako su se provele komsija kada je samo srbija imala vojsku, tacka!
mi dobili i naciju i drzavu krvlju vi kupili od turaka isto hehehe poturcicu maleni hehejehe
pardon, poDTurcicu!:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta su servosaurusi radili po Kosovu, pogotovo prije rata u yugi, isli i izivljavali se, neka sad mogu da ga poglabaju Thaciju i Kosovskom stanovnistvu, servosauruse samo pomlatiti jer jos nisu evoluirali u civilizovane ljude.
I mi trebamo tražit sjednicu zbog Hrvatske
Mi bi trebali svasta nesta al, mi nemamo politiku , a ni dostojne politicare. Ovi nasi samo znaju i gledaju kako kome ukrasti stolicu i uvaliti sve svoje i zive i mrtve na budjet.
Obavezno haci i poslusati na youtube: Srpski General: 150,000 naših vojnika na Kosovu nije moglo izači na kraj sa OVK Ahahahaha
Ako kosovo nije drzva sto ce onda sjednica Vijeca Sigurnosti UN-a. Ako kosovo nije clan UN-a imal obavezu postovati bilo kakve odluke UN-a? Ako rusija ulozi veto hoceli Srbija napast Kosovo? Hoceli Kosovo pozvat Ameriku u pomoc kao Sirija Ruse? Sta god da se desi ceh placa sirotinja.....
Citajuci komentare,dolazi se do zakljucka da se zivotni standard stanovnika BIH znatno poboljsao nakon formiranja vojske Kosova.
Nestalo aparata?
Jao kmeke..... Sad treba dobro razmisliti smije li se napasti kao nekad sa svom ex-Yu policijsko-vojnom mehanizacijom na organizovanu vojsku.. Prije je bilo lako na nenaoruzane ljude i guerilla UÇK postrojbe..Mada su bili dosta najebali bili i od gerilaca UÇK..