Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majmune smanji dozivljaj SANDZAK JE BOSNA NIKAD SRBIJA
Zašto da se zove Sanđak republika Bošnjačka kad se večinoma muslimanima u Sanđaku naziva Srbima idu u srpske škole,rade u srpskoj policiji,srpskim ustanovama,pišu čirilicu po Sanđaku vise srpske zastave i imaju SRPSKU ISLAMSKU ZAJEDNICU koja neče da ima nikakve veze sa Sarajevom mada je muftija Cerić hteo da on upravlja iz Sarajeva sa njima i do toga nije došlo.Poglavar Islamske Zajednice SRBIJE Mohamed Jusufspahić je rekao mi imamo svoju srpsku zajednicu i SRBIJA je naša DOMOVINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne SANDJAK, nego REPUBLIKA BOSNJACKA
ne ciljam ja naregiju nego na ime regije
Ništa nelogično da Sandžak dobije jedan oblik regionalnog područja, jeli to autonomija ili regija nije ni bitno, ali bi to bilo od koristi i za Srbiju i za Bošnjake Sandžaka.
e hajd sad komsije napravate Republiku Bosnjacku od sandzaka