Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ti dragi Allah dzehennem podari.... Amin :D
srbija krije, finansira, placa advokate i na kraju sahranjuje osudjene teroriste i one u bjekstvu ... fin komsiluk jbo te za pozeljeti ni najgorem dusmanu
tačno tako. odo' od muke proučiti dovu na cacinom mezaru na šehidskom mezarju.
smrt genocidašu..sloboda narodu
PRIPITOMLJAVANJE DIVLJIH PLEMENA: Blizu 22.000 Srba s Kosova koji su zatražili od Rusije državljanstvo smatrajući da Beograd nije sposoban da ih zaštiti, po mišljenju Dmitrija Rogozina, ruskog predstavnika u NATO, mogle bi da se nasele istočno od Urala, u podsibirskoj i sibirskoj oblasti. Kako je izjavio taj zvaničnik, za Rusiju, koja osjeća velike demografske potrese, posebno istočno od Urala, dolazak Srba bi predstavljao pravo blago.
E sad ide na pravi sud!
e sad nek ti On sudi
Nema sumnje,oslobodit ce ga Gospod!
Dajte crkotinu lesinarima
Pocivaj u miru
@soja kurtonu!
@soja soja bolje da ti je stari u carapu svrsio, nego tebe tako glupog napravio...
haris zahiragic gay alijin jebac
sada mu Party pocinje, nebi mu bio u kozi.... :)
Fakat, kamo srece da je umrlo 100.000 drugih cetnika umjesto njega... jest da je bio dzubre ali 100.000 manje druge dzubradi je 100.000...
jedan ceto manje
Heroj ispranih domacih izdajnika.. Tito je genijalac bio.
Teska ti crna zemlja bila i grumen zemlje od 100 kila,...
Umro Hrvat pravoslavne vjere.
Je li patrijah Irinej sviro gusle i opjevo herojski čin klanja i silovanja žena i djece tog srpskog mučenika, borca za srpsku zemlju, srpskog legendarnog heroja, , ubice turke nejači i jebaca turske žene i djece, pokojnog srpskog heroja, ponosa i dike uže i šire Raške , Republike Srpske Krajine i srpske zemlje Republike Srpske??